Grigore Leșe, în mijlocul unui scandal amoros. ”Grigoraș e al meu, să fie clar!”

Grigore Leșe a ajuns în mijlocul unui scandal amoros, după ce a fost impresionat de o tânără de 19 ani. Juratul de la emisiunea ”Vedeta Populară”, difuzată în fiecare duminică la TVR 1, a fost subiectul unei crize de gelozie.

31 mai 2023, 12:23
Grigore Leșe, în mijlocul unui scandal amoros. ”Grigoraș e al meu, să fie clar!”

Grigore Leșe, care este considerat juratul cel mai exigent al emisiunii Vedeta Populară, a ajuns subiectul unui scandal amoros. El a fost cucerit de talentul unei tinere de doar 19 ani, Petronela Popa, concurentă în emisiunea respectivă.

”Structura, din punct de vedere muzical, a fost bine! Tot timpul a apărut recitativul, sunete foarte puține, ai venit foarte bine pregatită! Te poți duce cu bucurie acasă, să le spui tuturor: bă, am cantat!”, a fost reacția lui Grigore Leșe, după prestația artistică a Petronelei.

Citește și Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”

După ce Grigore Leșe a lăudat-o pe concurentă,  a apărut imediat criza de gelozie,  pusă în scenă de  Floarea (n.r.- Maria Buză), co-prezentatoarea emisiunii.

”Petronela, ai grija cu Grigoraș! Am vazut cat de mult s-a emotionat, cat de mult a transpirat, si mie asta nu-mi convine, Grigorașe! Tu uiți că eu sunt aici! Tu uiți că sunt cu ochiul pe tine! Imi iau scaun si vin langa tine! Petronela, e al meu! Sa fie clar!”, a explicat Floarea.

Citește și  Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. „Sunt și eu om, eram nervos”

Grigore Leșe s-a amuzat copios de situația creată.  În ceea ce o privește pe Petronela Popa, concurenta a convins juriul emisiunii de talentul ei, astfel încât a fost desemnată câștigătoarea ediției. Ea merge mai departe în finala emisiunii Vedeta Populară.