Grinch sabotează deja Crăciunul în România. S-au furat decoraţiunile de la Câmpia Turzii, iar Primăria n-are bani de altele

Polițiștii din Câmpia Turzii îi caută pe hoții care de-a lungul a opt luni au furat decorațiunile folosite pentru împodobirea orașului, de Crăciun. Nici o persoană din cadrul administrației nu și-a dat seama până acum.

13 nov. 2023, 22:35
Grinch sabotează deja Crăciunul în România. S-au furat decoraţiunile de la Câmpia Turzii, iar Primăria n-are bani de altele

Alarmă la Câmpia Turzii! Orașul ar putea rămâne fără decorațiuni în perioada Crăciunului. Acestea ar fi fost furate și Primăria nu mai are bani pentru altele noi.

Când se vor putea bucura locuitorii Capitalei de luminiţele de Crăciun. Nicuşor Dan a făcut marele anunţ!

Întâmplare cel puțin ciudată, în această săptămână, la Câmpia Turzii. În urmă cu trei zile, autoritățile locale au fost nevoite să cheme Poliția pentru a investiga furtul decorațiunilor de Crăciun, care – an de an – erau expuse în oraș.

„La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că în perioada martie-noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie care apaținea municipalității, situată în incinta unei unități de învățământ, mai mulți saci cu accesorii decorative.
Au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili în urma unui inventar, prejudiciul total înregistrat.”, transmite IPJ Cluj.

Iarna nu-i ca vara! Cât a ajuns să coste o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion în 2023. Românii sunt revoltați: „Dai 2.000 de euro și pică cabana pe tine”

Contactat de RefleqtMedia, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a confirmat informația.

„Din păcate informația este adevărată. Au fost sustrase prin efracție luminile de iluminat ornamental pe care le foloseam la împodobirea orașului pe perioada sărbătorilor de iarnă. Din cauza Ordonanței austerității este posibil ca anul acesta sa nu avem decât parțial împodobit orașul întrucât nu mai avem posibilitatea să achiziționăm noi decorațiuni”, a spus primarul Dorin Lojigan, potrivit refleqtmedia.ro.