Gripa face noi victime în România. Alte patru persoane au murit. Bilanţul deceselor a ajuns la 44

Alte patru persoane decedate din cauza gripe au fost confirmate de autorităţi. Este vorba despre femei cu vârste între 41 şi 79 de ani, din Bucureşti şi din judeţele iaşi şi Neamţ. Bilanţul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 44. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 11:17
Gripa face noi victime în România. Alte patru persoane au murit. Bilanţul deceselor a ajuns la 44

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), o femeie de 41 de ani din judeţul Iaşi, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 14 februarie. Ea nu era cunoscută cu alte afecţiuni şi nu era vaccinată anti-gripal.

O altă femeie, în vârstă de 79 de ani, din judeţul Neamţ, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 18 februarie.

Tot în 18 februarie a murit o femeie de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Ea avea şi alte afecţiuni şi nu era vaccinată anti-gripal.

De asemenea, o femeie de 43 de ani, din judeţul Iaşi, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 16 februarie.

Astfel, numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 44.

Citeşte şi Cand se administreaza Tamiflu la copii si ce efecte adverse poate avea


loading...