GROAZNIC. Adriana Bahmuţeanu, martoră la o crimă. Era să sfârşească îngropată de vie FOTO

La un pas de a fi îngropată de vie ca în filmele cu mafioți, Adriana Bahmuțeanu a fost, recent, martora unei crime și a momentului în care făptașii încercau să scape de cadavru, la fel cum se întâmplă în scenariile de la Hollywood, adică îngropând corpul în ciment.

02 nov. 2014, 09:51
GROAZNIC. Adriana Bahmuţeanu, martoră la o crimă. Era să sfârşească îngropată de vie FOTO

Clipe de groază pentru simpatica prezentatoare a emisiunii „Necenzurat” de la Antena Stars, scrie spynews.ro. Mai exact, aflata în căutarea unei adrese anume, Adriana Bahmuțeanu ajunge pe un șantier, loc în care i-a zărit pe câțiva indivizi dubioși cum îngropau în ciment un cadavru.

Citeşte şi Divorţează iar? Ce spune Adriana Bahmuţeanu despre relaţia cu Prigoană

Normal, prezența ei nu a putut fi neobservată, moment în care răufăcătorii încearcă să scape și de ea aplicându-i același „tratament”.  Speriată, Adriana, care în acel moment vorbea cu Denisa Biță, asistenta de la emisiunea pe care o prezintă, îi cere blondinei să cheme poliția în timp ce reușește să-i scoată din minți pe criminalii fără inimă. În plus, vedetei i s-a făcut și rău, cu atât mai mult cu cât realizatoarea TV nu suportă să vadă cadavre, astfel că inima i-a fost pusă la grea încercare.

Citeşte şi Prigoană şi Bahmuţeanca, vacanţă cu scântei în Bulgaria

Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat în realitate, ci doar într-o farsă care i-a fost pusă la cale de echipa emisiunii „Capcana starurilor” care, de-a lungul filmării a trecut prin mari emoții pentru că balastiera folosita nu funcționa ca la carte, așa că, până la urmă, toată lumea a tremurat la gândul că, în oricare moment, Adriana și-ar putea da seama că, de fapt, cel care trebuia îngropat în ciment era un manechin care imita perfect un om.


loading...