Groparii din Slobozia nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări. Gropile din cimitir, săpate cu excavatoare

Groparii din Slobozia nu mai fac faţă valului mare de decese provocate de coronavirus. Primăria a trimis excavatoare să sape gropile din cimitir. Şeful Direcţiei de Administrare a Domeniului Public din Slobozia trage un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

21 oct. 2021, 20:49
Groparii din Slobozia nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări. Gropile din cimitir, săpate cu excavatoare

Groparii din Slobozia nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări. Situaţia cruntă a fost dezvăluită de şeful Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Slobozia.

Groparii din Slobozia nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări

Valeriu Petre Roşca, şeful Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Slobozia, trage un semnal de alarmă printr-o serie de fotografii dintr-un cimitir din oraş unde se face groapă lângă groapă pentru a-i înhuma pe cei ucişi de coronavirus.

Citeşte şi Scenariu sumbru al INSP: 1.000 de decese și 25.000 de cazuri zilnice COVID. Șefa epidemiologilor din România: „Lockdown-ul poate întrerupe circulația virusului”

„Colegii mei din DADP Slobozia dau o mână de ajutor groparilor care sunt depăşiţi şi nu mai fac faţă valului prea mare de înhumări”, scrie şeful DADP Slobozia.

De asemenea, reprezentantul DADP Slobozia le cere oamenilor să se vaccineze şi să nu i mai creadă pe cei care neagă eficienţa vaccinului.

„Haideţi să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoşi, iar asta înseamnă să ne vaccinăm. Nu mai ascultaţi sfaturile persoanelor neavizate care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeţi să vă imunizaţi. Nu, nu imunizarea naturală e soluţia. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectaţi şi în proporţie de 60%!!! Vaccinaţi-vă ca să vă protejaţi familia, ca să vă acordaţi o şansă la viaţă, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume! (…) Dacă nu înţelegem nici în acest moment că fiecare dintre noi trebuie să facă tot posibilul pentru a ne proteja pe noi şi familiile noastre, vom ajunge să ne plângem cu toţii rudele şi prietenii”, a mai scris Valeriu Petre Roşca pe pagina de Facebook.

Reamintim că autorităţile din mai multe oraşe se confruntă cu probleme, în urma valului mare de decese din ultima perioadă.

Datele ultimului raport INSP vine cu un deznodământ devastator. Se pare că nu mai puțin de 92.1% din decesele înregistrate în săptămâna 11 – 17 octombrie au fost la persoane nevaccinate. Dintre aceștia, 37.1% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Iași, Prahova, Ilfov și Constanța;

Citeşte şi Epidemiologul Emilian Popovici, semnal de alarmă după recordul de decese COVID: „Într-o săptămână mor atâția câți au murit la Revoluție și la cutremurul din 1977”