ALERTĂ LA GRANIŢĂ: GUVERNUL a cerut ca SUCEAVA SĂ FIE PREGĂTITĂ DE RĂZBOI. Ce trebuie să facă autorităţile

Publicat: Vineri, 07 Martie 2014 14:51 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Martie 2014 12:32 // Sursa: romaniatv.net

Primăriile şi Consiliul Judeţean trebuie să întocmească, până pe 14 martie, planul de mobilizare şi proiectul bugetului de război solicitate de Guvern.

Foto: romaniatv.net

STARE DE ALERTĂ LA GRANIŢA de nord a României. Autorităţile din judeţ vor analiza toate aspectele acestui plan, de la starea adăposturilor până la aprovizionarea cu alimente şi utilităţi, scrie suceavanews.ro.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE: Opoziţia ucraineană a angajat LUNETIŞTI care au tras în manifestanţii de la Kiev VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor , a declarat, joi, că aceste acţiuni "nu au neapărat legătură" cu situaţia din Ucraina, dar că "e bine să fim pregătiţi".

Citeşte şi Război la graniţele României: Criza din Crimeea se extinde şi asupra Transnistriei

"Îi asigur pe toţi cetăţenii că administraţia judeţeană va trata foarte serios situaţia, în caz că lucrurile ajung în situaţie de razboi. Un stat precum România, membru UE şi NATO, are obligaţia de a pregăti acest tip de situaţie posibilă. Până pe 14 martie, trebuie să facem propuneri pentru Guvern, în sensul de a asigura resurselor şi de a identifica toate elementele locale pe linie militară şi siguranţă publică. Va trebui să vedem toate adăposturile civile şi tot ceeea ce ţine de partea de carburanţi şi alimente. Sper să nu fie cazul să şi aplicăm aceste lucruri. Dar, situaţia fiind inflamată în teritoriile de la est de România, cred că e bine să se revadă planurile pentru situaţii de război. Trebuie să fim pregătiţi şi românii să fie protejaţi. Planul de mobilizare în caz de razboi este valabil tot timpul şi trebuie reactualizat", a spus Cătălin Nechifor.

loading...
12 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 mar 10:58
...ALERTA LA GRANITA: GUVERNUL a cerut ca SUCEAVA SA FIE PREGATITA DE RAZBOI. Ce trebuie sa faca autoritatile – romaniatv.net2575 shares 2654...
08 mar 23:26
Răspunde | Votează email 0 email
abbu
Alerta este de fapt la granita cu Builgaria din cauza contrabandei cu tigari, dar e bine sa fie pregatita si Suceava...Inainte baieti..!!
08 mar 22:54
Răspunde | Votează email 2 email
ariss
Bravo Catalin Sa nu uiti sa ii ceri la Ponta sa ne inarmeze cu cate o prastie , ca buget nu avemde altceva , ne chinuim sa luam 10 avioane F16 la mana a doua si abia daca reusim
08 mar 22:45
Răspunde | Votează email 1 email
Marian Albu
Si Romania trimite trupele din fotografie? Aoleu, ce daramati sunteti... ce se vede in poza sunt vehicule rusesti. vreti sa dati impresia ca avem armata?
08 mar 11:24
Răspunde | Votează email -1 email
ochio
mai baieti, dar voi credeti ca rusii vor ataca terestru din prima....hai pe bune. dupa 1 atac aerian nu mai ramane nimic din armata romana...
08 mar 10:51
Răspunde | Votează email 0 email
Stan patitu
Eu inteleg ca sunteti o televiziune tabloida insa cu razboiul nu e de glumit. Eu zic sa va limitati cancan-uri
08 mar 06:03
Răspunde | Votează email 1 email
POPA
Cu acest articol ne ati bulversat!
08 mar 05:19
Răspunde | Votează email 0 email
Aladin
Rahova sa fie si ea pregatita ca vine Voiculescu.
08 mar 00:42
Răspunde | Votează email 0 email
El Claudiu
http://militarylegitimacyreview.com/ poza e din Crimeea de 7 zile aproape :)))))
07 mar 18:42
Răspunde | Votează email 0 email
FLORIN
nu este nimic eronat nu este o gluma ieri Rusii au declarat ca se intensifica tulburari in zona Transnistriana si ca R. Moldova se pregateste de intrarea in UE si nu sunt deacord cu acest lucru si nu vor intrarea CESTORA IN UE SI VOR FACE TOT POSIBILU CA ACESTEA SA NU INTRE IN ACEASTA ALIANTA DIN MOTIV CA PUNE SUB AMENINTARE ZONA tRANSNISTRIANA ASADAR INCEARCA SA FACA ACELASI LUCRU CARE L-A FACUT IN UCRAINA ESTE REALITATE SI NU MINCIUNA !
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H