Guvernul va face rectificare bugetară săptămâna viitoare. Unde vor merge banii

Guvernul va face săptămâna viitoare o rectificare bugetară. Anunţul a fost făcut, miercuri, de premierul Victor Ponta care a precizat că va fi "o rectificare pozitivă". Ponta a precizat că, prin rectificare, se va acoperi dublarea alocaţiilor de stat pentru copii. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 10:16
Guvernul va face rectificare bugetară săptămâna viitoare. Unde vor merge banii

Victor Ponta a precizat că Guvernul va face rectificarea bugetară marţi, 28 iulie.

„Eu ştiu o singură lege aprobată anul acesta fără niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul si care a şi fost aprobată de preşedinte – legea dublarii alocatiilor. Foarte bine. Desi aia nu se facea asa, în sensul că chiar dacă avem grijă de România, nu dublam alocatiile fără să facem calcule. Marti, la rectificare, avem banii pentru a acoperi dublarea alocatiilor si celalalte lucruri adoptate de Parlament. 

Marti avem sedinta de guvern pentru rectificare. Vestea buna este ca nimeni nu pierde niciun leu, este o rectificare pozitiva. Aem mai multi bani decat s-a trecut in Legea bugetului, vestea proasta este ca mulţi dintre dumneavoastra- nu vorbesc despre ministri, ci de institutii- nu ati reusit sa cheltuiti banii pe care ii aveti. Asta nu este o veste bună, să aveţi bani şi să nu-i cheltuiţi. Trebuie sa gasiti solutii pentru a folosi banii pe care i-am strans la buget”, a spus Ponta.

Citeşte şi ANUNŢ de ultimă oră al ministrului Muncii cu privire la ALOCAŢIILE de stat pentru copii