Ioan Gyuri Pascu, ULTIMUL INTERVIU: „Mi-am trăit viaţa frumos, când vrea Dumnezeu, mă duc”

Ioan Gyuri Pascu a murit. Ioan Gyuri Pascu spunea într-un ultim interviu că şi-a trăit viaţa frumos şi că se va “duce" atunci când vrea Dumnezeu.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 09:32
Ioan Gyuri Pascu, ULTIMUL INTERVIU: „Mi-am trăit viaţa frumos, când vrea Dumnezeu, mă duc”

Ioan Gyuri Pascu a murit. Într-un ultim inteviu, Ioan Gyuri Pascu vorbea despre singurătate şi despre viaţa după divorţat.

„Sunt bine, îmi văd de treaba mea, duc o viaţă normală. Pot să spun ca regret cateva lucruri pe care le-am facut sau nu pana acum, insa in general mi-am trait viata frumos. Si cred ca asta este cel mai important. Interviuri nu mai dau”, a declarat Gyuri Pascu pentru cancan.ro.

El spune că nu vrea să mai trăiască mult, afirmaţie care ar putea şoca atunci când o auzi prima dată. „Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc, toti suntem la „mana” Lui. La toti ne suna la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar cand se va intampla acest lucru”, spune celebrul artist.

După accidentul vascular din 2010, Pascu a renunţat definitiv la alcool, dar şi la alte obiceiuri nesănătoase. Acum compune muzica, a scris două cărţi pentru copii, ţine o dietă strictă şi îşi vede de concertele pe care le are în ţară. Cântă pentru bucuria lui şi a celor care-i ascultă muzica, şi nu neapărat pentru profit.

Vezi: Ioan Gyuri Pascu a murit. Imagini de colecţie cu unul dintre cei mai iubiţi actori VIDEO

IOAN GYURI PASCU a murit, anunţă România TV. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineața. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră.