Hagi şi Popescu, la Muntele Athos după ce au luat campionatul cu Farul. Imaginea ştearsă imediat după postare FOTO

Gică Hagi, managerul celor de la Farul, și Gică Popescu, președintele clubului, au mers la muntele Athos la doarcâteva zile după ceau devenit campionii României.

01 iun. 2023, 15:21
Hagi şi Popescu, la Muntele Athos după ce au luat campionatul cu Farul. Imaginea ştearsă imediat după postare FOTO
Hagi şi Popescu, la Muntele Athos după ce au luat campionatul cu Farul. Imaginea ştearsă imediat după postare

Hagi şi Popescu, la Muntele Athos după ce au luat campionatul cu Farul. Cei doi cumnați nu au fost singuri, ci și-au luat și băieții, oe Ianis Hagi și Nicolas Popescu. De asemenea, i-a însoțit și fostul lor coleg de la naționala României, Adrian Ilie. Gică Popescu a postat pe contul său de Facebook o fotografie de grup, însă ulterior a șters-o și a lăsat o poză în care apărea doar Gică Hagi și un călugăr.

Citeşte şi: De ce a refuzat Gică Hagi banii lui Dan Șucu: „Am avut o discuție lungă, dar…”. „Regele” a respins încă doi mari afaceriști ai României 

La revenirea de la Muntele Athos, Gică Hagi va petrece vacanța alături de familia sa la Mallorca, una din destinaţiile sale preferate. „Seara am ieșit la masă și într-un port, unde erau niște bărci de te speriai, după ce am mâncat, am zis să ne plimbăm puțin. Al meu zice: „Uite, tati, asta îmi place!”. Îi zic: „Ia-o tu, că eu nu am posibilitatea. Îmi faci tu un cadou!”.Acolo e liniște, lucrăm de dimineața până la 10-12, ne sculăm la 7-8 și două ore trebuie să producem înainte să ieșim. După, ne mai întoarcem, mai vedem un jucător, tot timpul trebuie să lucrăm. N-am cum să fiu deconectat de la fotbal nici măcar o zi, e imposibil, cel puțin acum. Sunt atent la detalii, așa trebuie în fotbal”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Citeşte şi: Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a „Regelui” VIDEO