Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, s-a logodit. Cine este celebrul om de afaceri care i-a furat inima

Fiica lui Eminem, Hailie, a fost cerută de soție. Cine este bărbatul alături de care va merge în fața altarului, după șapte ani de relație.

07 feb. 2023, 17:14
Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, s-a logodit. Cine este celebrul om de afaceri care i-a furat inima
Fiica lui Eminem s-a logodit

Hailie Jade Mathers, fiica mijlocie a lui Eminem, s-a logodit. Tânăra are 27 de ani și a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor de pe Instagram inelul cu diamant de pe deget.

Logodnicul ei este Evan McClintock, managerul unei companii prestigioase din SUA. Fiica lui Eminem a publicat și o fotografie cu acesta în care îl ajuta să deschidă o sticlă de șampanie. Fanii nu au ezitat să facă glume pe seama bărbatului.

„Se pare că genunchii lui erau slăbiți”, a spus cineva, potrivit Mirror.

Citește și: Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger VIDEO

Hailie și Evan sunt împreună din 2016 și au fost destul de discreți în ceea ce privește relația lor. După ce a terminat facultatea, McClintock a început să lucreze în domeniul software, iar acum este directorul firmei unde activează.

Cel care a scos la iveală relația celor doi a fost chiar Eminem. într-un interviu din 2020.

„Hilie nu are încă un copil. Doar un iubit. Se descurcă bine. M-a făcut să fiu mândru cu siguranță”, a declarat celebrul rapper.

Citește și: Boala rară de care suferă Brad Pitt. Actorul este disperat: „Nimeni nu mă crede!”

Eminem are trei fiice: Alaina Scott, Stevie Laine și Hailie. Marshal Bruce Mathers III, pe numele său real, a impresionat prin talentul său, dar și prin povestea tristă de viață.

Mama lui era era dependentă de droguri, iar tatăl l-a părăsit în copilărie. În ciuda acestor lucruri, a reușit să devină un artist consacrat și să aibă o situație financiară bună.