HALEP – KUZNEŢOVA. Pariorii o văd pe SIMONA în finala de la Roland Garros. Vezi toate cotele

HALEP - KUZNEŢOVA. Simona Halep este jucătoarea cea mai bine clasată în ierarhia WTA dintre cele opt rămase în cursă la Roland Garros, dar are şansa a doua la câştigarea trofeului, după Maria Şarapova.

04 iun. 2014, 09:17
HALEP – KUZNEŢOVA. Pariorii o văd pe SIMONA în finala de la Roland Garros. Vezi toate cotele

HALEP – KUZNEŢOVA. Meciul s-a amânat din cauza ploii. Potrivit organizatorilor, partida nu va începe mai devreme de ora 16.00.

Simona Halep joacă astăzi împotriva Svetlanei Kuzneţova, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, partida disputându-se pe arena Suzanne Lenglen.

Citeşte şi SIMONA HALEP LIVE. Unde şi când se vede meciul Simonei din sferturile de la Roland Garros

SIMONA HALEP este favorită clară la casele de pariuri în disputa cu Svetlana Kuzneţova, cota sa fiind de 1,45. De asemenea, cota ca SIMONA HALEP să câştige primul set al meciului este de 1,5, în timp ce o victorie cu 2-0 la seturi a compatrioatei noastre este cotată cu 2-1. În schimb, succesul cu 2-1 al Simonei are cotă.

Cea mai mare cotă, 5, o are victoria cu 2-0 la seturi a Svetlanei Kuzneţova.

Citeşte şi SIMONA HALEP LIVE ROLAND GARROS: Aproape de performanţa vieţii

În ceea ce priveşte cotele la câştigarea trofeului, cele mai mari şanse le are în opinia bookmaker-ilor rusoaica Maria Şarapova, cu o cotă 1,95. A doua favorită este SIMONA HALEP, a cărei cotă este 3,8, urmată de canadianca Eugenie Bouchard, cotă 7. Adversara de astăzi a Simonei, Svetlana Kuzneţova, este penultima pe lista favoritelor, cu o cotă 14.

Citeşte şi SIMONA HALEP LIVE. Simona atacă semifinalele la Roland Garros. Azi e meciul DECISIV