HALEP – RADWANSKA LIVE MIAMI OPEN: Anunţ de ultimă oră despre meci. LIVE STREAMING DIGI SPORT UPDATE

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru româncă la Miami, RomaniaTV.net vă prezintă cele mai importante momente.

RomaniaTV.net
24 mart. 2018, 16:41
HALEP – RADWANSKA LIVE MIAMI OPEN: Anunţ de ultimă oră despre meci. LIVE STREAMING DIGI SPORT UPDATE

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, învingând-o greu, în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5, pe franţuzoaica Oceane Dodin, într-o partidă disputată joi. 

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep (26 ani), principala favorită a competiţiei, şi-a asigurat un cec în valoare de 47.170 dolari şi 65 de puncte WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 30, care a dispus la rândul ei, 6-3, 7-6 (7/4), de belgianca Alison Van Uytvanck.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT De menţionat că Oceane Dodin (21 ani, locul 98 WTA) a participat la acest turneu din postura de lucky loser.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea română compusă din Simona Halep şi Irina-Camelia Begu a debutat cu dreptul în proba de dublu feminin a turneului WTA de la Miami (SUA), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Cele două reprezentante ale ţării noastre au învins vineri, în primul tur, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), cuplul compus din germanca Julia Goerges şi americanca Bethanie Mattek-Sands.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep şi Begu şi-au asigurat un cec de 28.880 dolari şi 120 de puncte WTA la dublu după această victorie, iar în turul următor vor întâlni perechea Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), care a trecut cu 7-6 (7), 7-6 (0) de cuplul ceh Andrea Sestini Hlavackova/Barbora Strykova.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, că s-a recuperat după probleme pe care le-a avut la piciorul drept şi care au obligat-o să se retragă de la Doha, luna trecută, dar acum se simte „pregătită” să debuteze la competiţia din Florida, care va fi una „foarte dificilă”, informează agenţia EFE.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep, revenită în competiţie în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, unde a fost învinsă în semifinale de japoneza Naomi Osaka, cea care a câştigat în final trofeu, a precizat că se simte „bine” şi „nu are probleme sau disconfort”.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells. Au fost momente grele, însă acum m-am întors”, a spus reprezentanta ţării noastre, care va debuta joi la turneul de la Miami, împotriva franţuzoaicei Oceane Dodin.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „M-am antrenat din greu în aceste zile şi mă voi pregăti şi astăzi (miercuri). Mă simt pregătită să încep turneul. Va fi o competiţie foarte dificilă, cu siguranţă. Este un turneu important şi, din acest motiv, fiecare meci va fi greu. Însă mă aflu aici pentru a da tot ce am mai bun şi a încerca să câştig fiecare partidă pe care o voi disputa”, a asigurat Halep.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Chestionată în legătură cu preferinţele sale fotbalistice, Simona Halep a dezvăluit că urmăreşte evoluţiile echipei FC Barcelona, deoarece fratele ei este un fan al clubului catalan. Însă, chiar dacă îi „place” fotbalul, consideră că este „greu să urmăreşti un meci timp de 90 de minute”.