Halit Ergenc din Suleyman Magnificul are probleme: Fiul meu îşi cunoaşte tatăl numai cu barbă

SULEYMAN MAGNIFICUL. Halit Ergenc, actorul care îl interpretează magistral pe măreţul sultan Suleyman, în serialul “Suleyman Magnificul”, nu se sfieşte să vorbească despre relaţia specială pe care o are cu fiul lui, Ali. Actorul este mândru de fiul său, care a împlinit recent 4 ani, şi povesteşte amuzat despre percepţia micuţului asupra bărbii impunătoare a tatălui său. Dacă la început fiul lui se uita ciudat la el, acum s-a obişnuit atât de mult, încât nu îşi doreşte să îşi vadă tatăl altfel decât cu barbă.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 10:08
Halit Ergenc din Suleyman Magnificul are probleme: Fiul meu îşi cunoaşte tatăl numai cu barbă

SULEYMAN MAGNIFICUL. „Am o singură problemă cu Ali: din ziua în care a început să conştientizeze anumite lucruri, m-a recunoscut drept un tată cu barbă. Într-o zi, i-am spus: «Mă gândesc să îmi rad barba şi la un moment dat chiar va trebui să fac acest lucru». Iar el mi-a răspuns că nu vrea să o rad pentru că mă place aşa. Aşa s-a obişnuit cu mine. El îşi cunoaşte tatăl numai cu barbă. Cu siguranţă, voi găsi o cale prin care să îl conving că tatăl lui trebuie să se radă şi că e aceeaşi persoană. O să îl aşez pe Ali pe un scaun şi o să îi filmez reacţiile când îmi voi rade barba. O să fie haios!”, a spus amuzat Halit Ergenc, actorul care îl interpretează magistral pe măreţul sultan Suleyman, în serialul “Suleyman Magnificul”, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: SULEYMAN MAGNIFICUL ţine în casă 200 de milioane de oameni în fiecare seară

Suleyman Magnificul” este, de departe, cel mai de succes serial produs in Turcia. A doborat recorduri de audienta in foarte multe tari. Nu trebuie scapat din vedere faptul ca, in momentul de fata,  serialele turcesti se difuzeaza in prime time, in 52-53 de tari, ceea ce inseamna ca seara de seara, 200 de milioane de oameni stau cu ochii pe Turcia si pe actorii din aceasta tara”, a declarat İzzet Pinto, cel mai versat exportator de seriale turcesti.

Citeşte şi Românii s-au uitat la Suleyman Magnificul în seara ruperii USL