Halucinant! A ieșit cu nevasta și amanta… la furat! Ce au găsit polițiștii în mașina interlopului de la Buzău

Unele întâmplari par atât de rupte din filme, încât pot fi greu de crezut. În același registru se încadrează și cazul de față. Este vorba despre un interlop din Buzău, care a fost prins la furat în curțile oamenilor din sat. Acesta era însoțit de nevastă, dar și de amantă.

09 mai 2023, 19:58
Halucinant! A ieșit cu nevasta și amanta… la furat! Ce au găsit polițiștii în mașina interlopului de la Buzău

Situație ca în filmele de comedie în Buzău. Un interlop, Vanghele, a fost prins în fapt, în timp ce fura găini din curțile oamenilor. Acesta nu ieșise la pradă singur, ci alături de soția și amanta sa, care îi ofereau o mână de ajutor în acest demers. Când polițiști au inspectat mașina acestuia s-au lovit de o surpriză uriașă. Acesta furase 30 de păsări și un ied. Toate vietățile fuseseră furate din curțile oamenilor din Pănătău.

Citește și: Spectacol pe Autostrada A7 Moldova: Umbrărescu șochează din nou. Se lucrează exemplar pe tronsonul Buzău – Focșani

În data de 5 mai polițiștii care aparțin Secției de poliție rurală Pârscov (Buzău) au fost anunțați că mai multe persoane care se deplasau cu un autoturism, au încercat să fure din curtea unei locuințe mai multe păsări. Această sesizare a fost făcută în jurul ori 15:00, iar persoana care a făcut apelul telefonic este una dintre victimele acestora și este o femeie în vârstă de 64 de ani, din Pănătău.

Un echipaj de poliție care acționa în intersecţia DN 10 cu DJ 102B, în localitatea Cislau, a remarcat, în jurul orei 15:30, un vehicul care se potrivea descrierii făcute de către persoana vătămată. Autoturismul se deplasa către Buzău, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a virat brusc.

Interlopul de la Buzău a avut o „captură” semnificativă

La scurt timp, mașina respectivă a fost interceptată, iar agenții au remarcat că în interiorul acesteia se aflau două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 44 și 62 de ani. Personajele principale ale acestui eveniment sunt Liviu Andronache, zis Vanghele, un lider interlop din Buzău, soția lui, Străina, dar și amanta acestuia, în vârstă de 44 de ani.

Ce au găsit în autovehicul este demn de orice film de comedie. După ce au efectuat controlul firesc, agenții de poliție au descoperit în portbagajul mașinii 30 de păsări și un ied. O bună parte dintre păsări erau înghesuite pe bancheta din spate, lângă amanta interlopului din Buzău. Aceștia au mărturisit că au furat orătănile respective strict pentru consumul propriu, dat fiind că au foarte multe guri de hrănit. Aceștia locuiesc într-un palat de lângă Piața Săracă.

Citește și: Moment halucinant surprins pe o șosea din județul Buzău. O femeie a reușit să scape cu viață după ce a ajuns sub roțile unui TIR