Spectacol pe Autostrada A7 Moldova: Umbrărescu șochează din nou. Se lucrează exemplar pe tronsonul Buzău – Focșani

Au apărut noi imagini cu lucrările de pe loturile 2 și 3 din Autostrada A7 Moldova. Dorinel Umbrărescu face încă o dată show pe șantier.

07 mai 2023, 21:03
Spectacol pe Autostrada A7 Moldova: Umbrărescu șochează din nou. Se lucrează exemplar pe tronsonul Buzău – Focșani
Dorinel Umbrărescu lovește din nou

Noi imagini de pe loturile 2 și 3 din Autostrada A7 Moldova, tronsonul Buzău – Focșani, au apărut pe internet. Cei mai mulți au observat că muncitorii lui Umbrărescu  folosesc un utilaj nemaivăzut pentru spargerea betonului.

„Super mașinăria aia de spart betonul”, a scris un utilizator pe forumul PeUndeMerg.ro, al Asociației Pro Infrastructură (API).

Citește și: VIDEO: Dezastru pe șantierele Autostrăzii Moldovei. Ce se întâmplă acolo unde NU lucrează Umbrărescu. Banii din PNRR, în pericol

Un alt utilizator a subliniat faptul că, între minutele 07:00 – 08:45 din filmarea cu lotul 3, poate fi observată o adevărată lecție despre cum ar trebui să fie sparte capetele piloților forați, „rapid și elegant”.

Potrivit aceluiași utilizator, de o astfel de lecție ar putea beneficia și constructorul italian care lucrează pe Autorstrada Sibiu – Pitești (A1).

Luna trecută, UMB a turnat primii kilometrii de asfalt de pe Autostrada A7 Moldova, finanțată ărin PNRR, pe tronsonul Buzău – Focșani, lângă Râmnicu Sărat.

Cu această ocazie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent pe șantier, declarând că are convingerea că termenele asumate vor fi devansate, datorită ritmului alert în care se lucrează.

Citește și: Au pus ochii pe Dorinel Umbrărescu. Afaceristul român va rămâne fără terenurile din centrul Bacăului

Până la acest moment, dintre cele 13 loturi ale Autostrăzii Ploiești – Pașcani, 12 au contracte semnate. În ceea ce privește Autostrada Ploiești – Buzău, situația este încă incertă.

Grupul lui Umbrărescu a construit și primii kilometrii din Autorstrada A7, parte a Centurii Bacău, dați în exploatare în luna decembrie 2020.