Halucinant! Bebeluș abandonat în parcarea unui centru comercial din Vâlcea. Nou-născutul a fost găsit de polițiști într-un sac

Incident grav în Vâlcea. Un nou născut a fost găsit abandonat de polițiști înfășurat într-un sac, în parcarea unui centru comercial aflat la ieşirea înspre Drăgăşani.

27 apr. 2023, 23:32
Halucinant! Bebeluș abandonat în parcarea unui centru comercial din Vâlcea. Nou-născutul a fost găsit de polițiști într-un sac
Halucinant! Bebeluș abandonat în parcarea unui centru comercial din Vâlcea. Nou-născutul a fost găsit de polițiști într-un sac

Bebeluș abandonat în parcarea unui centru comercial din Vâlcea. Potrivit oamenilor legii, mama bebelușului, o femeie în vârstă de 39 de ani, a născut într-o toaletă din spațiul comercial, după care l-a abandonat înfăşurat într-un sac, în parcare.

Citește și Ileana Sterp a născut. Bebeluşul va purta un nume deosebit, cu o semnificaţie aparte

Bebeluș abandonat în parcarea unui centru comercial din Vâlcea

Incidentul halucinat a avut loc în cursul zilei de joi și a fost descoperit după ce un bărbat care a mers la toaleta din centrul comercial a observat pe podea o cantitate însemnată de sânge pe podea și pereți.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care a descoperit în parcarea centrului, un bebeluș abandonat într-un sac.

Atunci când au văzut că nou-născutul prezenta semne vitale, oamenii legii au solicitat o ambulanță care l-a transportat în siguranță la spital.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

La scurt timp după descoperirea halucinantă, polițiștii din Vâlcea au identificat-o pe femeia care fără nicio remușcare și-a aruncat copilul ca pe un gunoi și a plecat liniștită cu mașina acasă, într-o comună din apropierea Râmnicului.

Acum, femeia este cercetată de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

În prezent, bebelușul abandonat, un băieţel de peste 3 kilograme, este în afara oricărui pericol şi se află sub supraveghere medicală.

Citește și O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce vecinii au fost alertați de plânsetul bebelușului ei: „Era zâmbitoare, nu era deprimată”