HALUCINANT: Nu ştia că este ÎNSĂRCINATĂ şi a născut pe TOALETĂ, după ce s-a plâns de dureri de stomac

Un proaspăt tătic a povestit cum s-a aruncat, la propriu, să îşi prindă nou născutul în braţe după ce prietena lui a născut brusc pe toaletă, deşi habar nu avea că este însărcinată.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 20:22
HALUCINANT: Nu ştia că este ÎNSĂRCINATĂ şi a născut pe TOALETĂ, după ce s-a plâns de dureri de stomac

Karl Ford, din Marea Britanie, în vârstă de 37 de ani, s-a mobilizat exemplar când partenera lui, Hilary Crump, s-a grăbit la baie după ce s-a plâns de crampe stomacale, potrivit DailyMail.

Acesta a sunat la numărul de urgenţă şi a descris simptomele de care se plângea iubita lui, iar operatoarea şi-a dat imediat seama că este vorba de o naştere.

Câteva minute mai târziu, Hilary a născut chiar deasupra toaletei, iar Karl a trebuit să se arunce pe podea pentru a prinde copilul înainte ca acesta să plonjeze în vasul de toaletă.

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi i-a transportat pe cei doi părinţi şocaţi, împreună cu copilul, la spital.

Hilary şi copilul, perfect sănătos, au fost externaţi şase zile mai târziu, pe 22 februrarie, şi s-au întors la casa lor din Malvern, Worcestershire.

Hilary Crump, în vârstă de 26 de ani, de profesie asistentă socială, a declarat că nu avea nicio idee că este însăcinată. Ea lua pastile anticoncepţionale şi menstruaţia i-a venit în mod normal în fiecare lună, susţine tânăra.