HALUCINANT! O fată în vârstă de 17 ani a murit la patru luni după naștere. Medicii au uitat mai multe pansamente în corpul ei

HALUCINANT! O fată în vârstă de 17 ani a murit la patru luni după ce a născut prin cezariană din cauză că medicii i-au uitat în abdomen mai multe pansamente și bucăți de material.

11 nov. 2022, 17:06
HALUCINANT! O fată în vârstă de 17 ani a murit la patru luni după naștere. Medicii au uitat mai multe pansamente în corpul ei

Tragedie în Focșani! O fată în vârstă de 17 ani a murit la patru luni după ce a născut prin cezariană. Cauza decesului este de-a dreptul revoltătoare și se datorează unor medici inconștienți care au uitat din ”greșeală” mai multe pansamente și bucăți de material în abdomenul tinerei.

Citește și Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

În luna aprilie, fata a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă imediat după naștere ea a acuzat dureri groaznice în zona abdominală. Atunci medicii i-au prescris mai multe calmante și au externat-o.

Ajunsă acasă starea ei de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și deși a mers la diverse controale nici un medic nu și-a dat seama ce se întâmplă de fapt cu tânăra mămică.

”După operație, fata nu se simțea bine. La externare i-a dat o rețetă și i-a spus să nu alăpteze copilul. Deci, ceva ceva știa, ce a făcut… Timp de două luni de zile fata s-a plâns, a fost la control, i-au zis că totul e ok”, a spus mama fetei.

Cătălina a fost operată de trei ori într-o săptămână

Timp de patru luni, Cătălina a trăit cu o infecție puterincă în corp care a sleit-o de puteri. În tot acest timp, fata a slăbit foarte mult și abia când starea ei de sănătate s-a degradat complet, medicii de la spitalul din Focșani au decis să o bage în sala de operație.

Într-o singură săptămână, biata fată a fost supusă la trei operații, însă din păcate, fata a murit la scurt timp după ultima intervenție.

În urma decesului tinerei a fost deschisă o anchetă, iar trei medici sunt acuzați de ucidere din culpă.

”În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă, pentru ca ulterior să fie extinsă și pentru fals intelectual și favorizarea făptuitorului”, a declarat Ionuţ Drâmbă, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

În ciuda cumplitei tragedii care a avut loc în vară, medicii acuzați de moartea Cătălinei merg liniștiți la spital ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Sunt total nevinovat, dar o să stabilească organele de anchetă. Nu vreau să intru în amănunte. Eu am dat declaratii deja, deci nu am absolut nimic de ascuns! Conducerea Spitalului Județean din Focșani nu a dorit să comenteze situația”, declară nonșalant Cristian Onia, unul dintre medicii acuzați de uciderea Cătălinei.

Citește și Primele imagini de la locul accidentului în care a murit guvernatorul prorus al regiunii Herson. Maşina în care călătorea a fost pulverizată GALERIE FOTO/VIDEO