Halucinant! O şoferiţă care parcase neregulamentar s-a baricadat în maşină la vederea Poliţiei şi a dat la maximum muzica bisericească

Un incident bizar a avut loc, luni, pe Bulevardul Dacia din Oradea. O şoferiţă care parcase neregulamentar, blocând o bandă de circulaţie, a fugit către maşină la vederea echipajului de Poliţie, a urcat la volan şi a blocat portierele.

28 iun. 2022, 21:36

Poliţiştii nu au reuşit să stabilească niciun fel de comunicare cu ea, motiv pentru care au solicitat ajutorul unui negociator, dar şi al Serviciului de Ambulanţă, scrie ebihoreanul.ro. Oamenii legii au încercat să-i explice femeii că nu i se întâmplă nimic, iar când au întrebat-o dacă îi este teamă că o să primească amendă, aceasta a negat. Femeia a refuzat să deschidă geamul şi să le dea actele, în schimb, a pus muzică bisericească pe care a dat-o la maximum.

Şoferiţă care parcase neregulamentar, baricadată în maşină

Polițiștii au dus și un negociator, însă femeia a continuat să refuze să iasă ori să deschidă geamul ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijinul unui echipaj al Ambulanţei Bihor. Circulaţia în zonă a fost restricţionată.

Citeste si Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO + GALERIE FOTO

În cele din urmă, după trei ori de negocieri, poliţiştii orădeni au reuşit să o scoată pe femeie cu forţa. Potrivit surselor ebihoreanul.ro, oamenii legii au forţat uşa vehiculului şi au imobilizat-o pe femeie, care opunea rezistenţă. Femeia a fost transportată la spital.

A fost o situaţie dificilă, conducătoarea auto a refuzat orice colaborare cu poliţiştii de la faţa locului. Discuţiile cu ea s-au purtat inclusiv prin intermediul negociatorului de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale, existând îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate. De altfel, acesta este şi motivul pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Ambulanţei„, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

Citeste si De necrezut cât a putut să plătească un turist în Grecia pe două cafele la restaurant. Taxe de noaptea minții în destinația preferată a românilor!