Veste bună pentru Dumitru Fărcaş! Poliţiştii i-au recuperat cel de-al doilea instrument muzical

Poliţiştii bucureşteni au recuperat marţi şi cel de-al doilea instrument muzical care i-a fost furat artistului Dumitru Fărcaş. 

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 17:58
Veste bună pentru Dumitru Fărcaş! Poliţiştii i-au recuperat cel de-al doilea instrument muzical

”Urmare a investigaţiilor efectuate în cazul furtului din 31 mai, poliţiştii Capitalei au recuperat şi cel de-al doilea instrument muzical, urmând ca acesta să fie predat proprietarului. Poliţia Capitalei continuă cercetările, în vederea depistării persoanelor bănuite că ar fi sustras bunurile respective”, precizează DGPMB într-un comunicat.

Dumitru Fărcaş a primit marţi de la poliţiştii clujeni taragotul care i-a fost furat în Bucureşti sâmbătă.

Preţiosul instrument, care are peste o sută de ani vechime, a fost transportat la Cluj de reprezentanţii Secţiei 1 Poliţie din Capitală.

După ce a primit taragotul şi a semnat actele necesare, Dumitru Fărcaş a cântat chiar în sediul poliţiei clujene, în semn de mulţumire. El le-a trimis poliţiştilor bucureşteni mai multe cărţi şi CD-uri cu înregistrările sale.

Cunoscutul instrumentist a declarat că le este profund recunoscător poliţiştilor care l-au ajutat să-şi recapete taragotul.

Taragotul i-a fost furat lui Dumitru Fărcaş sâmbătă, în Capitală, iar muzicianul nu a mai putut participa la spectacolul aniversar Gheorghe Zamfir, ce a avut loc în aceeaşi zi, la Ateneul Român.