EXCLUSIV – Cum a rezolvat Dana Budeanu problema cu facturile uriaşe primite de părinţii ei: „Să nu mai faceţi niciodată asta!”

Dana Budeanu a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu furnizorul de energie electrică după ce părinţii ei au primit două facturi uriașe nejustificate, una de 3100 de lei și alta de 3400 de lei, asta în condiţiile în care părinții săi nu au aparate de aer condiționat.

28 sept. 2022, 11:52
EXCLUSIV – Cum a rezolvat Dana Budeanu problema cu facturile uriaşe primite de părinţii ei: „Să nu mai faceţi niciodată asta!”

Dana Budeanu a explicat la România TV cum s-a rezolvat problema cu facturile uriaşe primite de părinţii ei de la ENEL.

„S-a rezolvat. Acum aşteptăm următoarea factură. S-a rezolvat în sensul că banii au rămas la ENEL şi cum ar veni o să ni scadă ei în timp probabil. Motivul: eu cred că au vrut să inducă … au venit să schimbe contorul, cum ar veni să nu fi fost contorul greşit. Pe româneşte, în momentulde faţă nu merge contorul pentru că probabil se scade suma aia imensă. Vă daţi seama, ai mei nu au consumat atât niciodată. Probabil anul asta nu mai vin facturi.

Contorul nu mai înregistrează pentru că tu probabil ai un credit imens la Enel. Ce cred eu că se întâmplă este că au bineînţeles istoricul facturilor, au văzut care este consumul şi aproximează ei, se uită în urmă şi o să scadă suma constant. La 6500 lei, probabil va dura … ai mei plătind 300 lei pe lună, ne vedem în 2024. Iarna asta nu e pe barosăneală, nu e nimic moca, e pe 6500 lei care sunt la Enel.  Suntem bine, am vrut noi să plătim în avans”, a explicat Dana Budeanu, la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”

Dana Budeanu a povestit că tatăl ei a mers şi a achitat facturile emise de Enel şi că ea a aflat de situaţie după două luni.

„Tata s-a dus imediat şi a platit, mi-a povestit mama. Tata este aşa cum nu vă imaginaţi, e ceas. A venit factura şi s-a dus imediat s-o achite. Să nu mai faci asta, tată! Să nu mai faceţi niciunul asta”, a transmis Dana Budeanu.

Citeşte şi: Exclusiv Dana Budeanu: „Ne-a dat cineva biletul roz-lila că trebuie să cumperi becuri. Să nu mai aberăm aiurea!”