Haos total pentru „Dalida” din Las Fierbinți! Socacra actriței a ajuns în fața judecătorului pentru o escrocherie de 800.000 de euro

Ecaterina Ladin, actrița care interpreteaază rolul „Dalida” din serialul Las Fierbinți se află într-o situație îngrozitoare. Soacra ei se află în judecată, după ce ar fi comis o escrocherie de 800.000 de euro.

25 ian. 2024, 14:23
Haos total pentru „Dalida” din Las Fierbinți! Socacra actriței a ajuns în fața judecătorului pentru o escrocherie de 800.000 de euro
Haos total pentru „Dalida” din Las Fierbinți! Socacra actriței a ajuns în fața judecătorului pentru o escrocherie de 800.000 de euro

Raisa Ladin, soacra Ecaterina Ladin, cunoscută pentru interpretarea personajului „Dalida” în serialul „Las Fierbinți”, se află în fața instanței într-un caz în care este acuzată de o înșelăciune în valoare de 800.000 de euro.

Citește și: Când vor începe cele mai așteptat producții Pro TV. Telespectatorii se vor bucura, în curând, de Las Fierbinți și Românii au talent

Luna aceasta, ea a fost adusă în fața justiției, iar compania înșelată solicită nu doar sancțiuni penale, ci și recuperarea sumei considerabile obținute de Raisa Ladin prin falsificarea unor documente. Despre acest dosar penal care o implică pe soacra „Dalidei”, Poliția Română a furnizat informații cu mai bine de jumătate de an în urmă.

„Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că o femeie, în vârstă de 54 de ani, și-ar fi atribuit în mod fraudulos calitatea de asociat unic și administrator al unei societăți comerciale, apoi ar fi întocmit în fals documente, determinând mai multe persoane fizice și juridice să încheie acte oficiale, cu scopul de a înstrăina patrimoniul activ al societății comerciale. Astfel că bănuita ar fi indus în eroare două persoane, cumpărători de bună-credință, cât și un notar public, prin atribuirea în fals a calității de proprietar al două imobile, situate în Sectorul 2, determinând în acest sens societatea notarială să autentifice un contract de vânzare-cumpărare ce are ca obiect înstrăinarea celor 3 două imobile. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat este de aproximativ 800.000 de euro”, se arată în comunicatul oficial.

Raisa Ladin mai are un dosar, în care este acuzată, alături de fiii săi, de o altă escrocherie, evaluată de DIICOT la 70 de milioane de lei.

„Acționând în această modalitate, grupul infracțional organizat a indus în eroare unitatea bancară din România și a determinat factorii de decizie ai acesteia să aprobe în lunile noiembrie și decembrie 2021 plăți în valoare totală de 70.156.151,72 lei, din conturile clientului băncii în conturile membrilor grupului infracțional organizat sau în alte conturi controlate de aceștia”, preciza DIICOT, în dosarul respectiv.

Citește și: Dalida din Las Fierbinți a ales un nume special pentru cel de-al treilea copil, rar întâlnit în România: „Numele acesta trebuia purtat!”