Hapoel Beer Sheva – CS Universitatea Craiova 1-1, 4-3 după prelungiri. Oltenii, eliminaţi la loteria penalty-urilor

Universitatea Craiova a ratat șansa de a fi cea de-a treia echipă românească în grupele Conference League în acest sezon. Oltenii au pierdut la loviturile de departajare cu Hapoel Beer Sheva, din Israel.

25 aug. 2022, 19:00
Hapoel Beer Sheva – CS Universitatea Craiova 1-1, 4-3 după prelungiri. Oltenii, eliminaţi la loteria penalty-urilor

Hapoel Beer Sheva – CS Universitatea Craiova 1-1, 4-3 după prelungiri. După ce în tur, la Craiova, s-a terminat 1-1, la finalul celor 90 de minute din Israel scorul era 0-0. Universitatea Craiova a deschis scorul în prelungiri, dar s-a văzut rapid egalată.La loviture de departajare, israelinii s-au impus cu 4-3, după două ratări ale fotbaliștilor antrenați de Mirel Rădoi.

Din păcate, bancu ratează ultima lovitură de departajare şi Craiova e eliminată.

Min 105: Craiova deschide scorul, dar este egalată în acelaşi minut, 1-1

Min. 90: 0-0, meciul se decide în prelungiri

min. 53: Mateiu a tras bine de la 20 de metri, dar portarul israelienilor a respins în corner, de lângă bară

min. 22: Ocazie pentru israelieni. Safuri a tras, mingea a fost deviată de Martic și trece puțin pe lângă poarta oltenilor

min. 17: Crețu trimite peste poartă, cu capul, de la 6 metri

min. 13: Craiova are prima ocazie. După o fază fixă, Hanca a centrat perfect la Baiaram, care era fără marcaj. Atacantul oltenilor a ratat preluarea, iar mingea a ieșit în afara terenului

min 7: Ansah trage de la 20 de metri, dar mingea se duce pe lângă poarta oltenilor

Hapoel Beer Sheva – U Craiova o să fie transmisă în România
Partida dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova va fi transmisă în cele din urmă în România. „Veste bună pentru fanii Craiovei, problema s-a rezolvat.

Meciul Craiovei cu Hapoel Beer Sheva o să fie transmis pe DigiSport 2!”, a fost anunțul făcut de Dan Filoti, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”.

„Hapoel Beer-Sheva – Universitatea Craiova va fi transmis în direct de Digi Sport 2 și Prima Sport 2. Împreună spre calificare!”, a fost și anunțul făcut de olteni pe pagina oficială de Facebook.

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, echipe de start
Hapoel Beer Sheva: Glazer – Tibi, Abu Abaid, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Yosefi, Elias – Safuri, Selmani, Ansah
Rezerve: Harush, Keltjens, Shechter, Micha, Jehezkel, Madmon, Hemed, Tzadik, Andre Martins, Dadia, Hatuel, Suleymanov
Absent: Elhamed (suspendat)
Antrenor: Elyaniv Barda

CSU Craiova: Lazar – Martic, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Găman, Vînă
Absent: Papp (suspendat)
Antrenor: Mirel Rădoi

Stadion: Turner Stadium (Beer Sheva) 
Arbitru: Erik Lambrechts (Belgia)

Supercampionul David Popovici răspunde acuzaţiilor de dopaj: „Am făcut peste 100 de teste. Ştiu unde dorm, unde petrec fiecare oră, pot veni oricând”

Mirel Rădoi: Dacă ei vor ataca, noi nu trebuie să facem un pas în spate, ci doi paşi în faţă!

Hapoel Beer Sheva – CS Universitatea Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, crede că echipa sa trebuie să nu se retragă din faţa atacurilor gazdelor şi să încerce să se încarce cu energie chiar de la suporterii lui Hapoel Beer Sheva, la meciul de joi, din manşa secundă a play-off-ului Conference League.

Hapoel Beer Sheva – CS Universitatea Craiova LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:

”Mă aştept la o schimbare de sistem de joc pe începutul partidei, cu jucători decisivi care vor fi introduşi încă din start. De aceea trebuie să fim foarte inteligenţi, ca atunci când jocul lor va funcţiona foarte bine, noi să nu facem un pas în spate, ci doi înainte. Trebuie să încercăm şi noi să ne încărcăm cu energia suporterilor lor. Hapoel va avea un avantaj pentru că joacă acasă, stadionul nu are pistă si tribunele sunt aproape de jucători, transmiţându-le o anumită stare de spirit. Şansele de calificare sunt 51 la sută cu 49 la sută. 51 la sută pentru echipa gazdă”, a declarat Mirel Rădoi în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de joi.

CS Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate, 1-1, meciul din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Alarmă aeriană şi la un meci din prima ligă ucraineană. Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr – VIDEO
Cifrele arată că Universitatea Craiova stă rău la capitolul eficacitate. Procentajul de conversie a ocaziilor în goluri este de doar 21%, ceea ce o plasează pe locul 51 în competiție. Hapoel e pe poziția 23 (29%).

Eficacitatea e capitolul la care Mirel trebuie să facă minuni, până la returul de joi, pentru a-i capacita pe Andrei Ivan, Jovan Markovici, principalele guri de foc stagiunea trecută, pe joker-ul Rivaldinho, dar și pe golgheterul de altădată, Elvir Koljic.

Bosniacul întârzie să-și regăsească instinctul de killer cu care a convins în 2018/2019, la prima stagiune în Bănie. În meciurile disputate până acum, în 2022/2023, juveții au bifat în numai trei rânduri un procentaj de 50 la sută în ceea ce privește oportunitățile transformate în goluri. Cu Sepsi (2-2), împotriva lui U Cluj (1-1), ambele în campionat, și la revanșa cu Zoria (3-0), din turul 3 preliminar al Conference League.