Harvey Wienstein, producătorul acuzat de agresiune sexuală de marile actrițe de la Hollywood, se confruntă cu probleme de sănătate în închisoare. Ar putea avea COVID-19

Harvey Weinstein nu se simte bine și este „monitorizat îndeaproape” în închisoare, a declarat un reprezentant al producătorului de la Hollywood.

18 nov. 2020, 13:02
Harvey Wienstein, producătorul acuzat de agresiune sexuală de marile actrițe de la Hollywood, se confruntă cu probleme de sănătate în închisoare. Ar putea avea COVID-19

Purtătorul de cuvânt a spus că nu poate confirma, dar nici nu poate nega că Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în incinta închisorii Wende din New York.

Harvey Weinstein, care execută o pedeapsă de 23 de ani de închisoare pentru viol, are febră, a confirmat reprezentantul său.

Fostul producător de film e considerat a fi vulnerabil la coronavirus din cauza vârstei, a greutății și a altor probleme medicale. Are afecțiuni cardiace și tensiunea arterială ridicată, potrivit TheGuardian.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat pentru Corecții și Supravegherea Comunității din New York a declarat că nu poate da informații pe cazuri individuale, dar că orice prezintă simptome de coronavirus este imediat izolat și testat.

Sănătatea lui Weinstein a fost un subiect controversat în timpul procesului său. El a ajuns în fața instanței într-o stare destul de instabilă și folosind un cadru de mers, iar avocații s-au legat de acest lucru în încercarea de a-i minimiza pedeapsa cu închisoarea.

După condamnarea din 24 februarie, Harvey Weinstein a fost trimis la Spitalul Bellevue, pe fondul îngrijorărilor legate de hipertensiunea arterială și palpitațiile cardiace.

Harvey Weinstein, acuzat de agresiune sexuală de peste 80 de femei

Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, după ce la începutul lunii octombrie 2017 a apărut un articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film.

Mai multe anchete ale poliţiilor din Los Angeles şi Londra îl vizează pe Harvey Weinstein. La New York a fost pus sub acuzare pentru prima dată. La începutul lunii ianuarie, Weinstein a fost pus sub acuzare şi la Los Angeles, pentru violenţe sexuale săvârşite asupra altor două victime. Dacă va fi fi găsit vinovat și pe coasta de vest, riscă să fie condamnat la 140 de ani de închisoare sau să primească închisoare pe viață.

Citește și Cine este cel mai sexi bărbat în viață. Celebrul actor are 33 de ani și este singur

Citește și Un bărbat a mers la frizerie să se tundă, ca de obicei. Detaliul bizar observat de stilistă i-a salvat viaţa