Haşotti: A fost decizia mea să nu mai fiu ministru al Culturii, vreau să redevin lider de grup

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat, miercuri, că decizia de a nu mai fi ministru al Culturii i-a aparţinut şi că doreşte să redevină ceea ce a fost timp de opt ani, respectiv lider de grup.

RomaniaTV.net
19 dec. 2012, 13:13
Haşotti: A fost decizia mea să nu mai fiu ministru al Culturii, vreau să redevin lider de grup

„Este o satisfacţie pentru mine că de mai bine de o săptămână nu s-a aflat despre discuţia mea cu preşedintele Crin Antonescu, când i-am spus decizia pe care am luat-o – şi a fost doar decizia mea şi doar a mea – că doresc să îmi continui activitatea ca senator şi lider de grup. Era obligatoriu să renunţ la funcţia de ministru”, a menţionat liberalul.

El s-a declarat amuzat de faptul că, în pofida acestui lucru, au apărut informaţii că va fi nominalizat pentru funcţia de ministru al Culturii. „Pe mine m-a şi amuzat că până ieri am apărut ca fiind desemnat la Ministerul Culturii, deşi ştiam foarte bine, şi eu şi domnul Antonescu, că voi deveni lider de grup. M-am reîntors să îmi continui activitatea în Senat. Vreau să redevin ceea ce am fost timp de opt ani de zile, lider de grup”, a adăugat acesta.

„Domnul prim-ministru nu ştia, la şedinţa Guvernului de ieri, de discuţia mea cu preşedintele Crin Antonescu şi de intenţia mea de a nu mai fi ministru”, a ţinut să sublinieze senatorul.

Pentru portofoliul Culturii a fost nominalizat, în viitorul Cabinet, senatorul Daniel Barbu.