Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care ar putea da lecţii de moralitate politică

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, sâmbătă că Dan Voiculescu este "ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică", transmite Mediafax. Liberalul a răspuns astfel la criticile aduse de preşedintele fondator al PC la adresa PNL.

16 nov. 2013, 11:50
Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care ar putea da lecţii de moralitate politică

„Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică”, a spus Puiu Haşotti, fără a face alte precizări.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi acţiuni cel puţin imorale faţă de social-democraţi.
El a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri – europarlamentare şi prezidenţiale.

„PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole faţă de parteneri – PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Iată cum fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează. Fiecare cu metodele lui”, a spus Voiculescu.

 

VEZI SI:

Haşotti: Dacă PSD merge singur la prezidenţiale, s-ar putea ca viitorul preşedinte să le fie ostil