Hava Cebic, femeia care îţi LINGE OCHII şi te ÎNSĂNĂTOŞEŞTE VIDEO

O septuagenară din Bosnia pretinde că limba ei are ceva magic în ea, pentru că poate vindeca bolile de ochi.

03 oct. 2014, 15:53

Hava Cebic este o bosniacă în vârstă de 77 de ani şi spune că limba ei are puteri vindecătoare. Spusele femeii par să fie adevărate, isprăvile ei fiind consemnate chiar şi în ziare.Femeia se pare că ar avea acest dar chiar din copilărie. Ea a descoperit acest lucru după ce a lins în joacă ochii fratelui ei care avea o afecţiune oculară, iar băiatul s-a vindecat.

Astfel, oricine vine la ea cu afecţiuni oculare poate fi vindecat de limba „magică” a femeii, de cele mai multe ori chiar de la prima încercare. Este suficient ca Hava să lingă o singură dată ochiul unui „pacient”, că „tratamentul” îşi face efectul. În alte cazuri, este nevoie de mai multe „şedinţe de lins ochiul” pentru ca persoana respectivă să se vindece. 

Citeşte şi Greşeli care îţi pun ochii în pericol. Iată la ce OBICEIURI trebuie să renunţi

Pacienţii femeii spun că ea are un adevărat dar şi că poate vindeca alergiile, ochii uscaţi şi obosiţi, conjunctivita şi chiar tensiunea oculară, potrivit odditycentral.com. Şi, ca să nu existe reclamaţii din partea „pacienţilor” privind igiena şi sterilizarea „instrumentelor”, Hava îşi dezinfectează mlimba cu alcool.