Hava: Cu cine să facă Frunzăverde pol de dreapta? Cu Ponta şi băieţii ăia de acolo nu poate

Vicepreşedintele PDL Mircea Hava a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Sorin Frunzăverde "poate se gândeşte" să facă singur "chestiunea cu polul de dreapta", întrucât "cu Ponta şi băieţii ăia de acolo nu poate".

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 14:16
Hava: Cu cine să facă Frunzăverde pol de dreapta? Cu Ponta şi băieţii ăia de acolo nu poate

„Sorin Frunzăverde este o pierdere pentru noi. De ce a plecat, asta el poate să vă spună”, a afirmat Mircea Hava.

El a adăugat că nu crede „chestiunea cu polul de dreapta”, deoarece Frunzăverde nu are cu cine să realizeze acest lucru, acolo unde a plecat.

„Chestiunea cu dreapta, iartă-mă Dumnezeu, cu cine să facă? Poate se gândeşte să o facă singur. Pentru că cu Ponta şi băieţii ăia de acolo nu poate”, a susţinut Hava.

Vicepreşedintele PDL a dezvăluit faptul că prima discuţie despre formarea unui pol de dreapta a avut-o cu Sorin Frunzăverde în urmă cu câţiva ani, chiar la Alba Iulia, în biroul său de la Primărie.

„Chestiunea cu polul de dreapta, îi spun şi acum: «Sorine, te iubesc şi tot timpul am fost prieten cu tine», ştie prea bine când am început prima dată discuţia despre dreapta, a fost făcută în biroul de la vechea primărie de la mine, de la Alba Iulia, la iniţiativa lui. Ne-am întâlnit aici, la Alba Iulia, poate pentru că în istorie s-au întâmplat multe aici”, a spus Hava.

Întrebat dacă ştie ce a vrut să spună Frunzăverde legat de „statul poliţienesc”, Hava a afirmat că se aşteaptă ca acesta să ofere dovezi, deoarece el personal nu a simţit acest lucru şi nu are nicio dovadă.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat, marţi, că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

Sorin Frunzăverde declara, miercuri, că România este „un stat poliţienesc”, în care îţi pui problema dacă nu ai telefonul ascultat sau chiar dacă nu există înregistrări ambientale, subliniind că nu se referă la înregistrările făcute de presă.

Sorin Frunzăverde a declarat, vineri, la Realitatea TV, că există în PDL figuri politice de care îl leagă o prietenie de 20 de ani şi că „nu este exclus ca alăturări viitoare să refacă o echipă într-o construcţie politică care să însemne ca început PNL”.

Sorin Frunzăverde a subliniat că PNL este un partid de dreapta şi că de aici se poate construi o dreaptă puternică în România.