Haz de necaz după ce a fost trimisă la oftalmolog pentru o problemă la ureche: „Mă scuzaţi, nu mai aud cu un ochi!”

Patricia Sabo a povestit cum a ajuns să fie trimisă la cabinetul de oftamologie deși avea nevoie să îi fie extirpat un cocoloș de vată din ureche, desprins de pe un băț de igienă personală.

21 aug. 2023, 23:25
Haz de necaz după ce a fost trimisă la oftalmolog pentru o problemă la ureche: „Mă scuzaţi, nu mai aud cu un ochi!”

Patricia Sabo şi-a povestit coşmarul după ce a fost trimisă să se trateze la oftalmolog pentru o problemă la ureche. Femeia din Satu Mare a fost trimisă de un doctor din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, la secția de oftalmologie după ce aceasta a spus că i-a rămas o bucată de vată în ureche de la un bețișor.

Mesajul șocant trimis de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de pe balcon cu doar câteva secunde înainte de gestul extrem: „Asta era marea ta problemă. Sper să fii fericit”
”Fac baie, mă curăț în urechi și îmi rămâne vată de la bețișor în ureche. Merg ca tot omul la urgențe, stau două ore și primesc un bilet de trimitere indescifrabil, către alt spital. Merg la celălalt spital, mă prezint la portar și îmi spune să ma duc la Oftalmologie. Explic că eu am cu urechea, nu cu ochiul”, a spus Patricia Sabo.

Aceasta s-a întors la spital pentru a lămuri situația, însă doctorul ar fi avut o reacție neașteptată. „Merg înapoi la Spitalul Județean și îi întreb: Nu vă supărați, va bateți joc de mine? Doamna de la Triaj, super drăguță, merge înăuntru și îi spune doctorului că a greșit și mă trimite în sala de așteptare. Eu, căpoasă din fire, stau acolo și îl aud: ”să steie acolo, că la mine nu mai vine”, a povestit femeia, într-o postare pe facebook

Noi detalii halucinante apar în cazul Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a murit pe patul de spital în timp ce îi implora pe medici să o ajute. „Nu mai rezist! Vă rog din suflet”