Mesajul șocant trimis de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de pe balcon cu doar câteva secunde înainte de gestul extrem: „Asta era marea ta problemă. Sper să fii fericit”

Orașul Botoșani a fost cutremurat de o situație tragică, întâmplată la un hotel din oraș. O femeie și-a aruncat copiii de 2 și respectiv 3 ani de la balcon și după a a amenințat că se va sinucide. Iată care a fost mesajul de adio pe care l-a trimis cu câteva secunde înainte de gestul extrem.

21 aug. 2023, 14:50
Mesajul șocant trimis de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de pe balcon cu doar câteva secunde înainte de gestul extrem: „Asta era marea ta problemă. Sper să fii fericit”
Mesajul șocant trimis de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de pe balcon cu doar câteva secunde înainte de gestul extrem: „Asta era marea ta problemă. Sper să fii fericit”

Ieri seară, o mamă în vârstă de numai 23 de ani a recurs la un gest deosebit de extrem, provocând un sentiment de groază în întreaga țară. Femeia a luat o decizie șocantă, aruncându-și cei doi copii de la etajul unui motel din Botoșani și apoi încercând să-și ia viața. Potrivit informațiilor, înainte de a comite acest act tragic, tânăra i-a trimis soțului ei un mesaj tulburător.

Citește și: Noi detalii halucinante apar în cazul Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a murit pe patul de spital în timp ce îi implora pe medici să o ajute. „Nu mai rezist! Vă rog din suflet”

O mamă din Botoșani a surprins pe toată lumea cu un gest extrem în cursul serii trecute. După ce s-a cazat la un motel din Botoșani, ea a acționat într-un mod șocant: și-a înfășurat cei doi băieți, în vârstă de doi și patru ani, într-un cearșaf și i-a aruncat de la balcon.

Ulterior, a încercat și ea să-și pună capăt zilelor, însă intervenția autorităților a împiedicat acest lucru. După câteva ore de negocieri tensionate, femeia a fost convinsă să renunțe la intenția sinucigașă. La scurt timp după ce a fost plasată sub arest, soțul său, care era în călătorie de serviciu în București, a dezvăluit că a primit un mesaj cutremurător de la ea înainte ca tragedia să aibă loc. Se pare că problemele din căsnicie au contribuit la deteriorarea sănătății mentale a tinerei.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţi-i pui pe piept… că niciodată nu ţi-au ajuns…. regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, este mesajul transmis de mama ucigașă către soțul său, potrivit Observator .

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a analizat situația șocantă și a sugerat că femeia ar putea suferi de o tulburare mentală, cel mai probabil schizofrenie. Conform opiniei sale, există posibilitatea ca tânăra să fi acționat într-un mod atât de extrem din cauza unei stări depresive sau pentru a-și exprima răzbunarea față de soțul său.

„Poate să fie vorba de o depresie sau de o răzbunare către soțul dânsei. În experiența noastră, a Institutului de Criminalistică a Poliției Capitale, au mai fost cazuri identice. Este vorba de o fractură gravă între soți, care n-a putut să fie gestionată datorită temperamentului și structurii mamei. Mama este, din punctul meu de vedere- și o să vedeți de-a lungul cercetărilor ulterioare- în debut hebefrenic (asociat schizofreniei, n.r.) cu disfuncționalități grave de personalitate. Se acumulează tensiunea conflictuale dintre soți de asemenea manieră încât conduce în situațiile acestea la comportamente impulsiv-agresive și agresivitatea se întoarce împotriva ei, împotriva copiilor, împotriva familiei.”, este o parte din declarația psihologului criminalist Tudorel Butoi, potrivit Antena 3 CNN .

Citește și: O mireasă a născut în ziua nunţii, tot alaiul s-a mutat la spital. Preotul a oficiat cununia în capela Maternităţii din Botoşani