Heather Locklear arată „ÎNFIORĂTOR” de bine la 51 de ani FOTO

Heather Locklear a fost surprinsă de paparazii pe platourile de filmare ale peliculei "Scary Movie 5". Trecerea vremii nu a afectat-o aproape deloc pe actriţă, care arată "înspăimântător" de bine pentru vârsta ei.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 18:08

Heather Locklear, care va împlini săptămâna viitoare 51 de ani, a negat că ar fi apelat vreodată la operaţiile estetice, însă ar lua în considerare o asemenea intervenţie, „în viitor”, potrivit dailymail.co.uk.

Cred că operaţiile estetice sunt grozave! Mai ales acum, când am ajuns la vârsta la care toţi prietenii mei vorbesc despre ele. Câteodată mă uit aici (arată spre bărbie). Cred că e înfricoşător, eu nu sunt deloc împotrivă. Deloc„, a spus aceasta.

Îmbrăcată cu o bluză neagră şi pantaloni negri, actriţa şi-a afişat silueta aproape perfectă.

Heather Locklear a rămas în memoria publicului pentru rolurile din „Melrose Place„şi „Dinastia„.

În 1986, Heather Locklear s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora, cu care are o fetiţă, Ava, în vârstă de 14 ani. În 2007 a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din Melrose Place, Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. Dar, după doar trei luni, cuplul a anunţat că logodna a fost ruptă.