Hector Barbera condamnat la şase luni de închisoare pentru o bătaie cu logodnica sa

Pilotul spaniol Hector Barbera, care evoluează în MotoGP la echipa Avintia Racing, a fost condamnat, vineri, la şase luni de închisoare pentru o bătaie cu logodnica sa, care la rândul ei a primit o pedeapsă de cinci luni, informează sport.es, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
10 mai 2013, 20:08
Hector Barbera condamnat la şase luni de închisoare pentru o bătaie cu logodnica sa

Decizia a fost luată de un judecător din Jerez de la Frontera, în urma unei audieri rapide.

În cazul lui Barbera, pedeapsa poate fi comutată în muncă în folosul comunităţii. Pilotul are antecedente, el după ce în ianuarie 2012 a fost prins băut la volan, în Valencia.

În ceea ce o priveşte pe logodnica sportivului, aceasta a fost condamnată tot pentru agresiune, dar nu va trebui să execute pedeapsa, aceasta fiind suspendată, şi nici să presteze muncă în folosul comunităţii, deoarece nu are antecedente.

Hector Barbera a fost reţinut, vineri, la Jerez de la Frontera, după ce noaptea precedentă el şi iubita lui au avut un conflict dur în camera hotelului în care era cazat sportivul. Vineri dimineaţă, poliţia locală a fost informată de spitalul din Jerez în legătură cu internarea unei femei care a fost agresată, astfel că s-a activat protocolul valabil pentru asemenea situaţii şi Barbera a fost reţinut.

Pilotul şi logodnica lui se aflau la Jerez, unde au rămas după Marele Premiu al Spaniei de săptămâna trecută.

Hector Barbera are 26 de ani, iar logodnica lui este în vârstă de 23 de ani.