Helmut Duckadam, prima ofertă refuzată după demisia de la FCSB. Ar fi lucrat tot pentru Gigi Becali

Helmut Duckadam a demisionat, duminică, din funcţia de preşedinte de imagine al celor de la FCSB, iar acum refuză să devină președintele Asociației Suporterilor, organizație pe care vrea s-o înființeze Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB.

17 iun. 2020, 08:20
Helmut Duckadam, prima ofertă refuzată după demisia de la FCSB. Ar fi lucrat tot pentru Gigi Becali

Helmut Duckadam, care a anunțat că-și dă demisia cu 30 de minute înainte de meciul CFR Cluj – FCSB, a primit o ofertă din partea galeriei.

„M-a contactat șeful galeriei, Mustață, ca să mă întreba dacă vreau să fac parte, ca membru de onoare, din această grupare. Am fost de acord atunci, în urmă cu vreo două luni. Luni l-am sunat, după ce mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om în cadrul clubului. Nu mai pot să accept această funcție. Dar rămân alături de suporterii FCSB-ului, care sigur își doresc cu toții să câștigăm în acest an un trofeu. Dar nu o să fiu acolo”, a declarat Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam dezvăluie salariul primit de la Gigi Becali. Ce pensie militară are „Eroul de la Sevilla”

„Dupa multe ezitari, am hotarat azi, 14.06.2020, ca este momentul sa-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider ca este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decât sa astepti momentul cand vei fi dat afara. Au fost momente dificile, dar si foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea! Îi multumesc domnului Becali, in numele familiei mele, pentru tot ce a facut pentru noi si îl asigur ca voi ramane acelasi om serios si loial. Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa câstige un trofeu!”, a postat Helmut Duckadam.

Helmut Dukadam era singurul component al marii echipe Steaua ’86 care acceptase să lucreze cu Gigi Becali.


loading...