Helmut Duckadam dezvăluie salariul primit de la Gigi Becali. Ce pensie militară are „Eroul de la Sevilla”

Helmut Duckadam, director de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit ce salariu îi oferă Gigi Becali, dar şi ce pensie primește de la Ministerul de Interne, ca urmare a faptului că a lucrat în vamă. Culmea, eroul de la Sevilla nu primeşte pensie de la MApN.

26 mai 2020, 12:54
Helmut Duckadam dezvăluie salariul primit de la Gigi Becali. Ce pensie militară are „Eroul de la Sevilla”

Helmut Duckadam i-a răspuns lui Adrian Bumbescu, fostul său coleg de echipă, care îi reproşează că este de partea lui Gigi Becali doar pentru că acesta îi oferă un salariu uriaş.

Duckadam, dezvăluire şocantă: „Nu mai ajungeam la Sevilla, nu mai apăram acele penaltiuri, iar azi nu îmi mai lua nimeni interviu”

„Vă dați seama că Adi rămâne în continuare prietenul meu și nu trebuie să ne certăm prin presă. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată. Eu am avut treabă cu Armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, a spus Helmut Duckadam ăentru ProSport.

Duckadam povesteşte cum s-a intimidat în faţa lui Ceauşescu după câştigarea Cupei Campionilor cu Steaua

„Eroul de la Sevilla” a dorit să îi transmită lui Adrian Bumbescu că nu pentru bani apără interesele FCSB, ci pentru faptul că el consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea cu adevărat a Stelei ’86.

„Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și, vezi Doamne, doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua ’86. O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becalia a salvat Steaua de la faliment? Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78 la sută, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali, iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare”, a adăugat Helmut Duckadam.


loading...