Helmut Duckadam se implică în politică. Decizia luată după ce a demisionat de la FCSB

Fostul mare portar, Helmut Duckadam, a demisionat din funcția de președinte de onoare al FCSB, dar și-a găsit rapid alte angajamente.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 16:45
Helmut Duckadam se implică în politică. Decizia luată după ce a demisionat de la FCSB

Helmut Duckadam a devenit consilier al președintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc. Misiunea lui Duckadam este de a găsi soluții pentru sportul de masă.

Helmuth Duckadam a sosit alături de FCSB în urmă cu 10 ani, într-un moment în care Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor, din cauza problemelor de sănătate. De-a lungul anilor, fostul portar a reprezentat vicecampioana României în public, dar în ultima perioadă nu s-a mai simţit apreciat de conducerea din Berceni. 

BOMBĂ la FCSB! Helmut Duckadam şi-a dat DEMISIA! Prima reacţie a lui Gigi Becali 

Totul a culminat cu reducerea salarială aplicată de Gigi Becali, odată cu apariţia pandemiei de coronavirus. Helmuth Duckadam ajunsese să câştige 2.000 de lei lunar, iar fostul preşedinte de imagine al FCSB a preferat să-şi prezinte demisia, în loc să fie dat afară. 

Totuşi, Helmuth Duckadam susţine că viaţa merge înainte, chiar şi departe de fotbal. Fostul fotbalist a recunoscut că a primit câteva oferte, pe care le ia în considerare: ”E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe.