Helmuth Duckadam n-a mai rezistat. „Am sărit gardul şi L-AM STRÂNS DE GÂT!”

Helmuth Duckadam critică atitudinea suporterilor şi crede că există un complot al acestora pentru a destabiliza situaţia de la Steaua.

25 mart. 2015, 14:52
Helmuth Duckadam n-a mai rezistat. „Am sărit gardul şi L-AM STRÂNS DE GÂT!”

Helmuth Duckadam a comentat pentru GSP ieşirea lui Cristi Tănase, care i-a scuipat pe fanii la tribuna a doua după meciul Steaua – Viitorul 4-1.

Citeşte şi: Cristi Tănase şi-a scuipat fanii VIDEO

„Nu sunt de acord cu gestul lui Tănase, dar uneori în viaţa nu mai rezişti. Cristi a fost cel mai înjurat jucător din echipa Stelei în ultimii ani. Îl susţin pe Cristi Tănase în aceste momente. Dar vă aduc aminte, au avut jucători precum Cantona sau Cristiano Ronaldo acest gest. Au fost suporteri care ne înjurau din minutul 2 la meciul cu CFR Cluj. Eu cred că a pus cineva la cale această destabilizare în rândul lor. Aşa cred eu, din păcate. E ceva în spate care nu miroase bine. Să vă zic ceva. Jucam la CFR Arad în Liga a 3-a. În spatele meu era unul mai bine îmbrăcat, m-a înjurat tot meciul. Am rezistat, dar după fluier am sărit gardul şi l-am strâns de gât. Mă înjurase de toate neamurile mele”, a spus Helmuth Duckadam.


loading...
Partenerii noștri