Herea va fi operat de menisc şi retează ultimele două partide din acest an

Mijlocaşul echipei Rapid, Ovidiu Herea, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că în zilele următoare va fi operat de menisc la o clinică din străinătate, urmând să rateze ultimele două partide din acest an, cu FC Vaslui din Liga I şi PSV Eindoven din Liga Europa.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 12:03
Herea va fi operat de menisc şi retează ultimele două partide din acest an

„Din păcate accidentarea de la genunchiul drept din meciul cu Pandurii a fost mai gravă decât credeam. Doctorii mi-au spus că e nevoie neapărat de operaţie. Aşa că o să mă operez mâine sau poimâine, cel mai probabil la o clinică din străinătate, nu s-a decis încă”, a spus Herea, care a lipsit de la ultimul meci al formaţiei giuleştene, disputat, duminică, şi pierdut cu scorul de 0-2 în faţa echipei Oţelul Galaţi.

Jucătorul rapidist speră să se refacă în timp util pentru a putea participa la pregătirea din pauza de iarnă alături de ceilalţi coechipieri. „Am hotărât să o fac repede. Nu mai avea rost să pierd timpul, pentru că sper să prind pregătirea din iarnă împreună cu echipa. Îmi pare rău că ratez ultimele meciuri, dar vreau să mă refac repede după operaţie”, a explicat Ovidiu Herea.