Hexi Pharma a distribuit dezinfectanţi neconformi şi în centrele Synevo din Bulgaria

Dezinfectanţii diluaţi produşi de compania Hexi Pharma au ajuns şi în centrele de recoltare Synevo din Bulgaria, potrivit tolo.ro.

13 mai 2016, 14:51
Hexi Pharma a distribuit dezinfectanţi neconformi şi în centrele Synevo din Bulgaria

Inițial, rețeaua din București a spus că nu crede că distribuie Hexi Pharma în Bulgaria, dar Sofia a confirmat și apoi a recunoscut și Bucureștiul, scrie tolo.ro.

Chiar acum retragem Thor-ul și celelalte produse din centrele noastre„, au declarat vineri reprezentanţii Synevo din Bulgaria.

Directorul de vânzări al Synevo din România spune că produsele Hexi Pharma au fost folosite doar de asistentele medicale pentru a se dezinfecta pe mâini.

„Le-au folosit asistentele pentru mîinile lor. Produsele nu au intrat în contact cu pacienții. La noi, la Synevo, toate acele și instrumentele folosite sînt sigilate. Cînd se ia sînge de la un pacient el este dezinfectat cu o vată cu spirt, care vine la pachet. Nu mai folosim produsele Hexi Pharma. Avem și altele, am luat și de la alte firme„, a declarat Mariana Colcigeanu, director de vînzări și marketing la Synevo.

Synevo are 24 de centre în 10 orașe din Bulgaria. Pe listă sînt orașe mari precum Sofia (7 centre), Plovdiv (7 centre), Stara Zagora și Loveci.

CITEŞTE ŞI CRIZĂ ÎN SĂNĂTATE. Primele rezultate ale analizelor dezinfectanţilor din spitale: Substanţe diluate de 10 ori