Hingherii de maşini din Capitală se plâng că dau faliment din cauza primarilor VIDEO

Dau faliment din cauza primarilor. E concluzia trasă de responsabilul unei firme de ridicări auto a cărei activitate a fost închisă. El spune că pentru a obţine voturi, edilii au scăzut taxele şi, implicit, profitul celor porecliţi "hingherii de maşini". Admite, însă, că 95% din vehiculele care ajungeau aici erau ridicate ilegal. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 07:06
Hingherii de maşini din Capitală se plâng că dau faliment din cauza primarilor VIDEO

Curtea firmei de ridicări auto este acum aproape goală, iar şeful garajului dă vina pe primar. Angajaţii unei fimre de ridicări de maşini din Capitală se plâng că primăriile le strică socotelile.
„Au venit primarii ăştia, pentru popularitate: «Reduc, domnule, cu 40%! Cu 50% reducem taxele!». Dacă tu reduci cu 40-50%, ăla ce mai câştigă? Intră în faliment, cum s-a întâmplat în sectorul 3! Mai avem de plătit trei ani de-acum încolo leasingul la maşini. Probabil că o să le predăm”, spune un angajat, într-un material filmat cu camera ascundă de reporterii România TV.

El spune că oprirea activităţii îi va afecta cel mai mult pe angajaţi. „La noi nu-i capitalism, domnule! E sălbatic!  Angajatul nu are niciun fel de demnitate! Patronul e satrap!”, mai spune omul.

Şeful de garaj îi consideră vinovaţi şi pe cei care decideau ridicarea autoturismelor. „95% din maşinile ridicate sunt ridicate din locuri perfect legale! 80% din maşinile care vin aici sunt maşini bengoase! Bengoase! Cu băieţi de bani gata!”, mărturiseşte şeful de garaj.

Directorul general al firmei consideră că pe angajatul său l-a luat gura pe dinainte. „Nu ne ducem pe stradă, ne oprim lângă o maşină şi… băi, ia-o pe-asta, ia-o pe-asta! Aşa ceva nu se poate!  Colegul nostru a făcut o combinaţie de cuvinte complet nefericite”, a declarat Ionel Ciuclea, directorul general al Supercom SA.