Ducesa de Cambridge vrea să folosească o metodă de naştere inedită

Catherine, Ducesa de Cambridge, ar lua în considerare hipnoza ca modalitate de reducere a durerilor naşterii, fără utilizarea anestezicului.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 10:58
Ducesa de Cambridge vrea să folosească o metodă de naştere inedită

Susţinătorii tehnicii afirmă că aceasta le ajută pe femei să îşi folosească mintea pentru a prelua controlul asupra procesului naşterii şi să înveţe tehnici de a stimula producţia de ocitocină, un hormon cu proprietăţi analgezice, cu rol în declanşarea contracţiilor uterine, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Kate Middleton, în concediu de maternitate din 13 iunie

Kate s-a documentat privind mai multe tehnici de naştere. Ea vrea ca totul să se petreacă natural, deci naşterea sub hipnoză este o opţiune care a atras-o„, potrivit unei surse citate de o revista italiană. „Unele dintre prietenele ei au utilizat această metodă şi sunt foarte mulţumite de ea. Kate vrea să facă totul în felul ei şi să fie relaxată„, adaugă această sursă.

O purtătoare de cuvânt a familiei regale a refuzat să confirme sau să nege această informaţie. „Înţelegem că este o ocazie fericită, însă unele lucruri ar trebui să rămână secretul ducesei„, a afirmat aceasta.

Dacă dezvăluirea se dovedeşte a fi adevărată, multe alte femei ar putea urma exemplul Ducesei de Cambridge, ţinând cont de capacitatea acesteia de a crea trenduri.

Citeşte şi Data la care Kate Middleton va naşte a fost DESCOPERITĂ

Catherine va naşte în aripa Lindo de la St Mary’s Hospital din Paddington, acolo unde s-a născut Prinţul William. Ducesa ar urma cursuri prenatale de yoga, care urmăresc întărirea şi creşterea flexibilităţii muşchilor folosiţi în timpul naşterii. În plus, Catherine va practica şi înotul la Buckingham Palace pentru a se menţine în formă în timpul sarcinii.