Honeywell face angajări la fabrica de plăcuţe de frână din Prahova. Ce posturi sunt acum disponibile

Grupul american Honeywell, jucător mare în industria aerospaţială şi auto la nivel mondial, a început angajările pentru fabrica de plăcuţe de frână din Prahova. RTV.NET vă spune ce posturi sunt acum vacante la fabrica Honeywell din Prahova şi până când puteţi trimite candidatura pentru un loc de muncă aici.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 08:53
Honeywell face angajări la fabrica de plăcuţe de frână din Prahova. Ce posturi sunt acum disponibile

Citeşte în ROMÂNIATV.NET în ce domenii te poţi angaja acum la fabrica Honeywell de lângă Ploieşti.

 

Honeywell caută un auditor intern pentru fabrica din judeţul Prahova. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare tehnice, are minimum un an experienţă în asigurarea calităţii şi îmbunătăţire continuă, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are minimum un an experienţă în industria auto şi ştie să opereze în SAP.
6 ianuarie e ultima zi în care poţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Grupul Honeywell recrutează pentru fabrica din Prahova un candidat cu expertiză de laborant chimist care are cunoştinţe de Six Sigma şi de analize neconformitati (8D, 5WHY), bun vorbitor de limba engleză. Postul ofertat – inspector teste chimice. Până pe 6 ianuarie poţi trimite CV-ul pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Honeywell angajează în fabrica din judeţul Prahova pe postul de manufacturing engineer. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superiore tehnice, ai minimum cinci ani experienţă în zona de new product introduction, alţi trei ani experienţă în producţie/coordonare de proiecte, vorbeşti fluent limba engleză şi ai certificare Greenbelt, Six Sigma şi Lean tools. Până pe 27 decembrie mai puteţi trimite candidatura pentru acest post.
Informaţii suplimentare găseşti aici.

Honeywell caută şase oameni potriviţi pentru postul de tehnician mentenanţă la fabrica de lângă Ploieşti. Dacă ai absolvit un liceu industrial sau un profil mecanic ori electromecanic al unei şcoli profesionale, ai minimum cinci ani experienţă în producţie auto, ai cunoştinţe de desen tehnic, de hidraulică şi pneumatică, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Până pe 13 decembrie mai poţi trimite CV-ul pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Honeywell mai angajează la fabrica de lângă Ploieşti un inginer tehnolog de proces. Dacă ai absolvit studii superioare de inginerie mecanică sau chimică, ai minimum trei ani experienţă ca inginer într-o fabrică de producţie, în procese industriale comparabile şi minimum doi ani experienţă în domeniul auto, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi eşti familiarizat cu concepte ca Lean, 6Sigma, Calitate, HSE, atunci eşti omul potrivit pentru acest post. 16 decembrie e ultima zi în care poţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.