Horaţiu Mălăele, serbat pe scena de teatru cu slană, ceapă şi prosecco

Actorul Horațiu Mălăele a împlinit pe 1 august 66 de ani. De fapt, artistul s-a născut pe 31 iulie, însă a fost declarat abia a doua zi și așa i-a rămas aniversarea în acte.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 06:11
Horaţiu Mălăele, serbat pe scena de teatru cu slană, ceapă şi prosecco

Anul acesta, la fel ca în ultimii ani, momentul festiv al aniversării l-a prins așa cum îi stă bine unui artist adevărat, pe scenă. La finalul reprezentației în care i-a avut alături pe Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu, Mălăele a primit un impresionant coș cu flori, din care a smuls câteva pentru a le arunca publicului în sală, potrivit Libertatea.ro

Ulterior, după ce s-a retras la cabină, sărbătoritul a ieșit alături de colegii de scenă și de tehnicieni la o masă amenajată în culise. Aici, conform unei tradiții la care Mălăele ține de fiecare dată, cei prezenți au avut parte de o cină tradițională românească, nelipsind cârnăciorii, slana afumată, legumele și mai multe soiuri de brânză, toate luate de la producători autohtoni.

Iar la un asemenea ospăț nu putea să lipsească un vin bun, de asemenea românesc. Firește, s-a ciocnit și un pahar de prosecco, dar mai mult pentru farmecul destupări unei sticle de spumant.