HORIA BRENCIU confirmă că Flavia este însărcinată. Surpriză mare, cine este misteriosul tată Marius

Dacă până acum nu exista o confirmare oficială asupra sarcinii Flaviei Mihășan, iată că Horia Brenciu a făcut anunțul și a felicitat-o pe colega matinalilor ”Răzvan și Dani”.

08 nov. 2018, 14:44
HORIA BRENCIU confirmă că Flavia este însărcinată. Surpriză mare, cine este misteriosul tată Marius

Chiar dacă este într-o nouă relație de doar câteva luni, Flavia Mihășan și noul iubit au gânduri mari împreună, scrie cancan.ro. Primul pas: să devină părinți! Iar apropiații celor doi susșin că Flavia ar fi deja însărcinată.

Citeşte şi „Plouă” cu bebeluşi mondeni. A patra vedetă a Antenei, însărcinată FOTO

Fapt confirmat, mai nou, chiar de către Horia Brenciu.

„Și o știre de ultima oră: Flavia va deveni mamă! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tata Marius, din partea mea… Amalia, cum prezinți tu zodiile, nimeni n-o poate face! Ești o scumpă! Fetelor, vă mulțumesc pentru amintirile voastre!”, a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

De câteva luni, Flavia Mihășan, în vârstă de 32 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la „Românii au talent”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului „Mamma mia” în care joacă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pentru că s-au înțeles perfect, Flavia și Marius s-au mutat deja împreună și iată că s-ar putea să devină părinți. Se pare că sarcina se află în fază incipientă, iar frumoasa blondină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ar putea deveni mămică în 2019.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp. Cei doi au postat imagini din vacanță, în aceleași locuri, simultan, chiar dacă nu și-au oficialziat relația pe rețelele de socializare. Pe seama acestui lucru a glumit și Dani Oțil, în timpul emisiunii matinale: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (…) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?! Păi, nu vin eu și mă postez în fața casei?”.