Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul şi-a îngrijorat fanii: „M-a prins! Nenorocita!”

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. În ultima perioadă, mai mulți artiști au dezvăluit că se confruntă cu simptome de răceală și au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor. Se pare că nici artistul nu a scăpat.

05 ian. 2023, 11:36
Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul şi-a îngrijorat fanii: „M-a prins! Nenorocita!”
Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. Este o perioadă în care virozele fac ravagaii atât printre copii, cât şi printre adulţi. Tot mai multe vedete au dezvăluit că nu se simt bine şi acuză stări de rău.

Citeşte şi: Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu: „Ea e drăguță doar de Crăciun”

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate

Cântărețul s-a fotografiat cu masca de aerosoli pe față, semn că starea lui nu este deloc una bună. Chiar dacă nu a dezvăluit ce are, de fapt, a dat de înțeles, prin intermediul unui mesaj publicat în mediul online, că nici pe el nu l-a ocolit gripa sezonieră. „M-a prins! Nenorocita!„, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu revine în televiziune

După o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune, Horia Brenciu revine în forță. Cum se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, Horia este foarte ocupat cu pregătirile pentru concertele aniversare, însă marea surpriză este că revine în televiziune.

Acesta a filmat deja pentru revelion. De asemenea el va filma pentru mai multe emisiuni de la PRO TV. Horia Brenciu este și un artist desăvârșit așa că anul acesta va organiza la Sala Palatului un spectacol aniversar. Ca de fiecare dată acesta le pregătește surprize de proporții celor care îi ascultă muzica și îl îndrăgesc.