Horia Brenciu: Nu rezolvaţi nimic dacă număraţi morţii şi infectările. Plitocim aceeaşi ciorbă

Horia Brenciu a declarat în cadrul unei emisiune de la Pro TV despre cum i-a afectat pandemia de COVID pe artiștii români. Artistul susține că nu se va rezolva nimic dacă cetățenii se vor uita zilnic la numărul morților.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 21:23
Horia Brenciu: Nu rezolvaţi nimic dacă număraţi morţii şi infectările. Plitocim aceeaşi ciorbă

Artistul susține că se protejează de coronavirus, știind care sunt regulile și care este legea. Cu toate acestea, Horia Brenciu a precizat că în momentul în care își pupă copilul și soția nu poartă mască.

Citește și: Drama uriaşă a unui fotbalist de la FCSB. Acum este concurent la Puterea Dragostei

„Ca să nu existe contestații și tot felul de vorbe despre ceea ce îți povestesc, vreau să spun că mă protejez de ea știind care sunt regulile, știind ce trebuie să fac, știind foarte bine ce zice legea. Când îmi pup copii și nevasta nu port masca”, a precizat Brenciu.

Artistul susține că oamenii ar trebuie să își vadă de cursul vieții și să nu se gândească la numărul morților, infectărilor, vaccinurilor sau lockdown-urilor.

„Luați-vă copilul în parc, descoperiți-vă, investiți în copilul vostru. Gândiți-vă că dacă în fiecare zi numărați morți, numărați infectările, numărați vaccinurile care s-au mai făcut, numărați lock-down-urile din toate țările, nu rezolvați nimic. Practic, plitocim aceeași ciorbă”, a adăugat cântărețul.

Cu toate acestea, Horia Brenciu este de părere că nu trebuie ignorat numărul de peste un milion de morți. 

„Oricând de conspiraționistă ar fi această pandemie, cu măștile ei, nu poți ignora peste 1 milion de morți. Se mușamalizează numere mai mici de morți în anumite zone ale Pământului. Eu decât să mă agit să discutăm în fiecare zi, mai bine discutăm ce face fata ta. Prostia ar fi să devii fixist cu o anumită temă”, a precizat Brenciu.