Horia Moculescu a ajuns pe mâna medicilor, înainte de ziua lui de naștere! “Am fost la spital ieri”

Horia Moculescu a ajuns pe mâna medicilor, înainte de ziua lui de naștere, din cauza unei boli de plămâni pe care a dobândit-o de la fumatul excesiv.

19 mart. 2022, 21:41
Horia Moculescu a ajuns pe mâna medicilor, înainte de ziua lui de naștere! “Am fost la spital ieri”

Pe 18 martie, Horia Moculescu a împlinit venerabila vârstă de 85 de ani. Chiar înainte de ziua de naștere, compozitorul a ajuns pe mâna medicilor. Artistul, care se confruntă cu probleme medicale specificei vârstei, dar și cu o afecțiune la plămâni, cauzată de fumatul excesiv, și-a dorit să se asigure că starea de sănătate este una bună. Astfel, acesta a fost supus unor mai multe investigații medicale.

Horia Moculescu a ajuns pe mâna medicilor, înainte de ziua lui de naștere!

CITEȘTE ȘI: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu. Fosta lui soţie, declaraţii despre starea artistului„Am fost la spital ieri, pentru mai multe investigații medicale. Starea mea de sănătate este sub control. Astăzi voi petrece într-un cadru intim, alături de câțiva prieteni. Mi-au organizat o petrecere de ziua mea de naștere”

, a declarat Horia Moculescu, potrivit Fanatik.ro.

Din cauza fumatului excesiv, Horia Moculescu se confruntă cu o afecțiune la plămâni. În urmă cu câteva luni, compozitorul mărturisea că are nevoie de un aparat de oxigen pentru a putea respira.

CITEȘTE ȘI: Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate! Compozitorul a ajuns la spital, după ce i-a scăzut saturaţia de oxigen

“Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, a declarat Horia Moculescu la Antena Stars.

În trecut, compozitorul spunea că e o persoană vulnerabilă în fața Covid, ținând cont de vârsta și problemele sale pulmonare.

Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, spunea în trecut compozitorul.