Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis. Cum arată acum marele compozitor

Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis. În ultima vreme compozitorul s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, fiind şi internat în spital. Din fericire, a fost externat şi se simte cât de cât bine.

14 sept. 2022, 15:06
Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis. Cum arată acum marele compozitor
Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis

Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis. La 85 de ani, compozitorul își vede de treabă și de activitățile de zi cu zi. Recent, a fost surprins la o clinică medicală, la magazinul care comercializează canabis medicinal, dar și la alimentara cu mezeluri rusești sau la o patiserie.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu. Compozitorul a făcut anunțul: M-a apucat disperarea de nervi!

Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis

Chiar dacă artistul se ajută de baston atunci când merge, artistul nu uită să fie prezentabil. Starea lui de sănătate este mult mai bună, se poate deplasa singur, ba chiar conduce şi maşina.

După ce a fost la medic, pentru control, a plecat direct către magazin care comercializează canabis. Cu toate astea, Horia Moculescu a avut ghinion, fiind prăvălia închisă. La scurt timp, compozitorul s-a oprit la un magazin cu mezeluri rusești și la patiseria preferată de unde cumpără gustoasele pateuri cu brânză: old school, vintage habits, potrivit Mediaflux.

Pe 18 martie, Horia Moculescu a împlinit venerabila vârstă de 85 de ani. Chiar înainte de ziua de naștere, compozitorul a ajuns pe mâna medicilor. Artistul, care se confruntă cu probleme medicale specificei vârstei, dar și cu o afecțiune la plămâni, cauzată de fumatul excesiv, și-a dorit să se asigure că starea de sănătate este una bună. Astfel, a fost supus unor mai multe investigații medicale.