Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a dezvăluit cine a vrut să-i omoare tatăl: „Tremuram de frică”

Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia, fiica compozitorului, a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță la Kanal D2. Tânăra a vorbit despre viața ei, care nu a fost deloc ușoară. În mare parte, multe din suferințe au fost cauzate de scandalurile dintre părinții ei, mai ales mama sa, Mariana Moculescu.

27 iun. 2023, 22:50
Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a dezvăluit cine a vrut să-i omoare tatăl: „Tremuram de frică”
Horia Moculescu, la un pas să fie ucis

Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a făcut dezvăluiri dramatice despre necazurile care s-au abătut de-a lungul anilor asupra familiei sale. Tânăra a vorbit despre relația dificilă cu mama ei, Mariana, dar și cum unul din foștii ei parteneri era cât pe ce să îl omoare pe tatăl său.

Citește și: Ce pensie are Horia Moculescu. Nimeni nu se aşteaptă la suma asta, după 40 de ani de activitate

Horia Moculescu, la un pas să fie ucis

Una din cele mai cumplite întâmplări prin care a trecut Nidia a fost în perioada când era doar o copilă, iar părinții ei, separați, o împărțeau.

Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică.

N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles. Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă. Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a declarat Nidia, spunând că are o relație mai bună cu mama ei acum.

Mariana Moculescu are un nou iubit

Vedeta trece printr-o perioadă bună a vieţii sale, iubeşte şi se simte iubită, iar din acest motiv radiază de fericire. Numele bărbatului nu a fost dezvăluit, ci doar că este un politician cunoscut şi mai mic cu zece ani decât ea.

Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit. Are o personalitate puternică. Mie îmi plac bărbații care au personalitate și care au făcut ceva din punct de vedere profesional în viața lor. Personalitatea și funcția unui bărbat contează foarte mult.

El este persoană publică. Sunt îndrăgostită de el pentru că merită. Nu vreau deocamdată să îi spun numele. Spun doar că este în domeniul politic, este sus de tot, are o funcție foarte importantă și nu vreau să am probleme.

Este o persoană cunoscută și foarte puternică. Da, mă face fericită și mă simt iubită. Eu l-am ținut pe jar. Dacă îți place de un bărbat, îl ții pe jar, dacă nu dai doi bani pe un bărbat, nu mai ții cont de chestia asta”, a declarat Mariana Moculescu.