Horia Moculescu, noi detalii despre starea sa de sănătate: ”La 85 de ani mai faci câte o revizie”

Horia Moculescu a fost internat în spital unde va rămâne timp de două săptămâni. Compozitorul vrea să prevină eventuale probleme de sănătate care pot apărea.

28 oct. 2022, 17:52
Horia Moculescu, noi detalii despre starea sa de sănătate: ”La 85 de ani mai faci câte o revizie”

În urmă cu câteva zile, Horia Moculescu a fost internat în spital unde va rămâne timp de două săptămâni. Compozitorul a anunțat că nu are probleme de sănătate grave și că vrea doar să prevină eventualele complicații care pot să apară.

Citește și Noi probleme de sănătate pentru Horia Moculescu. Compozitorul a fost internat în spital: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a dezvăluit că a fost alegerea lui să meargă la spitalul Ana Aslan ca să se revigoreze. Pianistul a subliniat faptul că nu se simte rău și că singurul lucru care îl deranjează este piciorul la care a suferit în urmă cu câțiva ani o intervenție chirurgicală.

”Eu sunt într-un spital care este o clinică excepțională. Sunt la Ana aslan unde nu aș fi câștigat în altă parte atâta pozitivism. La 85 de ani, un om responsabil se mai gândește că trebuie să își facă și niște reparații. Eu îmi fac revizia așa cum am făcut și cu mașina asta săraca pe care o am de 17 ani, când trebuia așa cum scrie în carte. Și așa scrie în carte că la 85 de ani mai faci câte o revizie”, a spus Horia Moculescu, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Artistul este la fel de optimist ca întotdeauna și nu ratează nicio ocazie să facă haz de necaz mai ales că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate din cauză că a fumat foarte mult în timpul vieții, până la 65 de ani, când a decis să renunțe pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

”Se spune că dacă fumezi îți scrutezi viața cu zece ani, eu dacă nu fumam aveam acum 95 de ani…. Acum respir mult mai bine, chiar după prima vizită făcută la Ana Aslan, în primăvară, când am intrat cam decrepit și am ieșit un om în forță, dar de atunci am mai pățit niște lucruri neplăcute inclusiv un COVID”, a spus artistul.

Citește și Horia Moculescu, fotografiat la un magazin de canabis. Cum arată acum marele compozitor