Noi probleme de sănătate pentru Horia Moculescu. Compozitorul a fost internat în spital: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Horia Moculescu a fost internat în spital și va rămâne acolo timp de două săptămâni.

25 oct. 2022, 22:37
Noi probleme de sănătate pentru Horia Moculescu. Compozitorul a fost internat în spital: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Horia Moculescu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Compozitorul a anunțat că a fost internat la spital și va sta acolo două săptămâni.

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a simțit nevoia de o perioadă de refacere, acesta fiind motivul pentru care s-a internat. Vrea doar să prevină eventuale probleme care pot apărea, așa că nu vorbim despre vreo urgență medicală în cazul său.

Pianistul a dezvăluit că a fost alegerea lui să meargă la spital ca să se revigoreze. A subliniat faptul că nu se simte rău.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la *** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars.

Citește și EXCLUSIV Horia Moculescu a ieşit din spital. Cum se simte acum: „A lăsat urme, respir greu”

Mariana Moculescu, fosta parteneră de viață a lui Moculescu, a dezvăluit că artistul are probleme din cauză că a fumat foarte mult în timpul vieții, până la 65 de ani, când a decis să renunțe pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan”, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată!

Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări”, spunea ea în urmă cu câteva zile pentru Click.

Citește și Horia Moculescu, internat în spital. Compozitorul are probleme de sănătate: „Plămânii sunt afectați”